Ελλάδα

Βάρκιζα: Τι λέει η μητέρα για το βρέφος που κάηκε ζωντανό (vid)

Βάρκιζα: Τι λέει η μητέρα για το βρέφος που κάηκε ζωντανό (vid)
"Άφηνα αναμμένο το πιστολάκι στα πόδια του", λέει η μητέρα για το βρέφος που πέθανε άδικα στη Βάρκιζα.

Με αλλόκοτη στάση εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα η μητέρα του βρέφους που απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από το δικαστικό εισαγγελέα γιατί το μωρό βρισκόταν μόνο του στο σπίτι και πώς προκλήθηκε η πυρκαγιά, η γυναίκα, απάντησε πως άφησε μόνο του το κοριτσάκι, από νωρίς, πιστεύοντας ότι θα το πρόσεχε ο οδηγός ταξί με τον οποίο είχε σχέση.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το Star, η κατηγορούμενη είπε επίσης ότι είχε αναμμένη τη σόμπα στο διαμέρισμα και ότι χρησιμοποιούσε το πιστολάκι μαλλιών, το οποίο άφηνε αναμμένο στα πόδια του μικρού κοριτσιού, για να ζεσταίνεται. Όταν γύρισε είπε ότι είδε καπνούς, προσπάθησε να πάρει το παιδί αλλά δεν τα κατάφερε και ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Να σημειωθεί, ότι η μάνα του μωρό που έφυγε άδικα, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και κρατείται. Να αναφέρουμε ότι της ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος και εμπρησμό από αμέλεια.

Από την πλευρά του ωστόσο, ο οδηγός ταξί ανέφερε ότι είχε φύγει από το σπίτι εδώ και έναν μήνα, καθώς η κατηγορούμενη είχε κάνει νέα σχέση και δεν του άρεσε ο τρόπος ζωής της.

Σοκαρίστηκαν οι πυροσβέστες

Οι πυροσβέστες που πήγαν να κατασβέσουν τη φωτιά την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει αντίκρισαν το άψυχο σώμα του κοριτσιού στο κρεβάτι που κοιμόταν. Το κοριτσάκι ήταν μόλις 13 μηνών.

Άμεσα, το παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το βρέφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά. Η μητέρα του παιδιού βρισκόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας σε κατάσταση σοκ και παρακαλούσε να σώσουν το παιδί της.

Όμως, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το γιατί άφησε μέσα στο σπίτι το παιδί. Η αιτία της φωτιάς παρέμενε άγνωστη, αλλά δεν αποκλείεται να προκλήθηκε από κάποιο θερμαντικό σώμα.

Απίστευτες αποκαλύψεις

Γείτονες περιγράφουν ότι η κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ τονίζουν πως είχε οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει τα φάρμακά της.

Ταυτόχρονα, νέα συγκλονιστικά στοιχεία «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη γυναίκα φέρεται να είχε συνολικά τρία παιδιά. Το πρώτο παιδί το είχε πάρει η πρόνοια και βρίσκεται σε ορφανοτροφείο, το δεύτερο έχει πεθάνει από ασθένεια και το τρίτο, ένα κοριτσάκι, βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα τα ξημερώματα.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments