Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (28/2/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (28/2/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (28/2/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Είναι όμορφο να επικοινωνείτε με τον/την αγαπημένο/η σας, αλλά δεν θέλετε να το παρακάνετε. Μπορείτε να βρείτε τρόπους για να δείξετε το ενδιαφέρον σας χωρίς να φαίνεται ότι προσπαθείτε να τους ελέγξετε.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ο/Η αγαπημένος/η σας δεν πιστεύει ότι μπορεί να γίνει, και σχεδόν τον/την πιστεύετε – αλλά όχι τελείως. Προσπαθήστε να μην χαμογελάτε αυτάρεσκα όταν τελικά τα καταφέρνετε. Ποιο είναι το μυστικό σας; Το να πιστεύετε στον εαυτό σας είναι μια καλή αρχή.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μήπως λέτε όχι ενώ θέλετε να πείτε ναι και το αντίστροφο; Ωχ, όχι! Έχετε εγκλωβιστεί στην ανάγκη να φαίνεστε καλοί. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι για αυτό, αλλιώς σε λίγο ο/η σύντροφός σας δεν θα σας αναγνωρίζει. Ξεκινήστε να λέτε αυτό που εννοείτε – με ωραίο τρόπο, φυσικά.

Φωτογραφία: Pexels

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Κατά καιρούς ανησυχείτε ότι δεν υπάρχει αρκετή αγάπη για όλους και θέλετε να τη φυλάξετε όλη για τον/την αγαπημένο/η σας. Η αγάπη είναι σαν ένας μυς- όσο περισσότερο την τεντώνετε, τόσο πιο δυνατή γίνεται. Τηλεφωνήστε στους γονείς και τους φίλους σας. Δείξτε τους τρυφερότητα και ενδιαφέρον.

Ωροσκόπιο Λέων

Πώς ακριβώς μπορείτε να εκφράσετε αυτό το θέμα, ώστε ο/η αγαπημένος/η σας να νομίζει ότι είναι δική του/της ιδέα; Προσέξτε! Μπορεί να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για μια μεγαλοφυή ιδέα αλλά θα πρέπει να το καταλάβουν από μόνοι τους. Εντάξει;

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αισθάνεστε ότι έχετε όλα τα πλεονεκτήματα με το μέρος σας αλλά ο/η σύντροφός σας είναι βέβαιος/η ότι σας κρατάει στο χέρι. Από πότε η σχέση σας μετατράπηκε σε παιχνίδι; Αν και οι δυο σας το διασκεδάζετε, συνεχίστε!

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είστε ανοιχτοί σε κάθε είδους νέα ιδέα. Στην πραγματικότητα, εσείς οι δύο λατρεύετε να παρακινείτε ο ένας τον άλλον για να παίρνετε ολοένα και μεγαλύτερα ρίσκα στον έρωτα. Καλή διασκέδαση, τρελόπαιδα!

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ένας φίλος σας έχει τους δυο σας πολύ ψηλά. Λοιπόν, θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι υπάρχουν πολλά σε αυτό που σας αρέσουν αλλά καλό θα ήταν να αντισταθείτε στον πειρασμό να το προκαλέσετε. Ξέρετε από πρώτο χέρι πόση δουλειά χρειάζεται μια σχέση.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η φαντασία σας είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά σας. Τα άστρα λένε ότι πρόκειται να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο που αφορά τους προσωπικούς σας στόχους και τη σχέση σας. Μην αφήσετε τους φόβους σας εμποδίσουν αυτή τη νέα αρχή.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Εσείς οι δύο έχετε περάσει πολλά μαζί, αλλά αν δεν είστε διατεθειμένοι να εμπιστευτείτε ο ένας τον άλλον, ποιο το νόημα να είστε μαζί; Αφήστε στην άκρη τα όποια συναισθηματικά όρια που νομίζετε ότι σας κρατούν προστατευμένους. Μπορεί απλά να σας κρατάνε πίσω.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το να καταλάβετε τι θέλετε είναι το πρώτο βήμα. Το επόμενο είναι να σκεφτείτε πώς θα το επιτύχετε. Ωστόσο, τόσο εσείς όσο και ο/η αγαπημένος/η σας ίσως να εμπλέκεστε υπερβολικά για να κάνετε είτε το ένα είτε το άλλο. Κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε τα πράγματα με μια άλλη προοπτική. Και στη συνέχεια, κάντε την κίνησή σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Δεν μπορείτε να έχετε την τέλεια απάντηση σε ό,τι σας λέει ο/η αγαπημένος/η σας. Μερικές φορές η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση. Το να ξέρετε πότε πρέπει να μιλήσετε (και πότε όχι) είναι εξίσου σημαντικό με το να γνωρίζετε τι πρέπει να πείτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments