Ελλάδα

Αρκάς: Γι’ αυτό επιτίθεμαι στον Τσίπρα

Αρκάς: Γι’ αυτό επιτίθεμαι στον Τσίπρα
Οι αναρτήσεις - απάντηση που έδωσε ο Αρκάς σε όσους τον κατακρίνουν για τα σκίτσα του.

Ο Αρκάς ανέκαθεν ήταν γνωστός για τον τρόπο που σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα. Τα αιχμηρά σκίτσα του “καρφωνόντουσαν” στο νου κάθε Έλληνα καθώς περνούσαν μέσω της τέχνης ηχηρά μηνύματα για την πολιτική πραγματικότητα της χώρας.

Ωστόσο, σήμερα πολλά από τα δημιουργήματά του προκαλούν ποικίλες αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα των θαυμαστών του. Ο λόγος, γιατί έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο “σφυροκοπά” καθημερινά με καυστικά σκίτσα εναντίον του.

Πολλοί κατηγόρησαν τον Αρκά ότι έχασε την ταυτότητά του σε σχέση με αυτό που πρέσβευε στο παρελθόν και έτσι ο γνωστός σκιτσογράφος αποφάσισε να πάρει δημόσια θέση στην αρνητική κριτική που δέχεται. Συγκεκριμένα, με διαδοχικές αναρτήσεις του στα social media ο Αρκάς ξεκαθαρίζει την θέση του.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε την Πέμπτη (28/2/19). Ο Αρκάς ανεβάζει στο Facebook τα παρακάτω λόγια:

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ: Έχουμε ήδη απαντήσει -παρ’ όλο που δεν οφείλαμε- στην ερώτηση: «γιατί ο Αρκάς δεν έκανε πολιτική σάτιρα πριν το 2015;». Εν τούτοις επειδή τα σχόλια συνεχίζονται το επαναλαμβάνουμε: Ο Αρκάς θεωρεί ότι ο πολιτικός αμοραλισμός, ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση υπήρχαν πάντα, άλλα έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους μ’ αυτήν την κυβέρνηση, τόσο ώστε να τον αναγκάσουν να σχολιάζει αυτό που πάντα σιχαινόταν: την κεντρική πολιτική σκηνή. Απέναντι σ’ αυτή την αθλιότητα κανένας έντιμος άνθρωπος δεν δικαιούται να παραμείνει σιωπηλός.

  • Η ανάρτηση του Αρκά:
  • Λίγες ώρες αργότερα ο Αρκάς “ξαναχτύπησε” με νέα ανάρτηση. Σ’ αυτήν γράφει:

«Ο Αρκάς τα παίρνει», « Ο Αρκάς δεν είναι ο Αρκάς», «Ο Αρκάς έχει πουλήσει το όνομά του», «Ο Αρκάς έχει πεθάνει και γράφουν οι κληρονόμοι του» κλπ.

Προτείνουμε λοιπόν μια συμφωνία στα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ: Αν σταματήσουν να λένε ψέματα για τον Αρκά, θα σταματήσει κι ο Αρκάς να λέει αλήθειες για τον πρωθυπουργό.

Η νέα του ανάρτηση:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments