Μedia

MasterChef 3: Κι όμως ο Mr “Κρατς” νευρίασε (vid)

MasterChef 3: Κι όμως ο Mr “Κρατς” νευρίασε (vid)
Δείτε την στιγμή του MasterChef 3 που έκανε... έξαλλο τον Χρήστο Μπάρκα.

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε μετά την ψηφοφορία του MasterChef 3, από την οποία Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και Αλέξανδρος Τσιούκαρης βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Μετά την ψηφοφορία, ο Μανώλης Σαρρής υποστήριξε ότι βρήκε παράλογο το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως είναι άδικο να είναι υποψήφια η Σπυριδούλα, η οποία θέλει πολύ να είναι μέσα στον διαγωνισμό. Ο Χρήστος Μπάρκας είπε πως οι άλλα έλεγαν εχθές και άλλα έγιναν, καθώς οι παίκτες είχαν συμφωνήσει να μην βγάλουν τρεις υποψήφιους. Χρήστος και Ιωάννα διαφώνησαν και οι τόνοι ανέβηκαν.

Ο Χρήστος είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του διαγωνισμού μαγειρικής:

«Προσπαθώ να βρω το δίκιο. Το κλίμα αρκετά φορτισμένο, ίσως να εκνευρίστηκα με κάποιες αποφάσεις των παιδιών. Ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά».

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:

Master Chef 2019: Έπος τα σχόλια του twitter για τον Mr «Κρατς»

Το Master Chef 2019 ξεκίνησε και από τις πρώτες εβδομάδες προβολής του έχει κάνει το τηλεοπτικό κοινό να το παρακολουθεί ακατάπαυστα. Σ’ αυτήν την αναγνώριση ωστόσο ίσως έβαλε το χεράκι της και η viral στιγμή με τον διαγωνιζόμενο Γιαννιώτη ή αλλιώς “Mr Κρατς”.

Το «κρατς» είναι ο ήχος που κάνει κάτι όταν σπάει ή θρυμματίζεται.

Στη γιαννιώτική διάλεκτο όμως, όπως φάνηκε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, σημαίνει κάτι άλλο. Ο κριτής Πάνος Ιωαννίδης δοκιμάζει το πιάτο του παίκτη Χρήστου που έχει καταγωγή από τα Γιάννενα, και τον ρωτάει για τα χόρτα στο πιάτο του: «Το κρατς;».

Αμέσως ο παίκτης σπεύδε να δικαιολογηθεί: «Το κρατ’σ λίγο ελαφρώς», εννοώντας στη γιαννιώτικη διάλεκτο πως το κράτησε λίγο παραπάνω.

Master Chef 2019: Δείτε την viral στιγμή

Ο Χρήστος φαίνεται πως θα μας απασχολήσει για καιρό, δεδομένου ότι η ατάκα του με το «κρατς» εξακολουθεί να βρίσκεται στα trends του Twitter.

Τα σχόλια είναι πραγματικά απολαυστικά. Εντοπίσαμε μερικά από τα κορυφαία και σας τα παραθέτουμε.

Master Chef 2019: Τα σχόλια για το “κρατς” στο twitter

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments