Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (1/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (1/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (1/3/19).

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 02. Τα Σπαθιά (06 Καρό) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτική σκέψεις – Τολμηρά λόγια – Έξυπνες λύσεις

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Ξέρετε ότι υπάρχουν ακόμη σημαντικές δυσκολίες, στον άνθρωπο σας και την ζωή του γενικότερα. Από τον καινούργιο πάντως μήνα, εσείς οι δύο θα έρθετε πιο κοντά.

Ταύρος

Είναι μόνο ευχάριστες οι εκπλήξεις και οι προτάσεις που θα έρθουν από τον άνθρωπο σας, που το μόνο που ζητάει πια είναι να λύσετε όλες τις παλιότερες σας διαφορές.

Δίδυμοι

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του μήνα, εσείς θα βρεθείτε πάνω σε σημαντικά ερωτικά διλήμματα, που έχουν να κάνουν με κάποιο άτομο, που όμως η τωρινή του ζωή, δεν είναι και στα καλύτερα της.

Καρκίνος

Προσοχή μην εξαπατηθείτε στον έρωτα, καθώς γύρω σας έχουν μαζευτεί πολύ περίεργοι. Το τι θέλετε μόνο εσείς το ξέρετε, άρα μην ανοίγεστε ακόμη τόσο εύκολα.

Λέων

Ένας χωρισμός, για εσάς και την δυναμική σας προσωπικότητα, δεν θα είναι κάτι που θα σας σταματήσει, από όλα αυτά που έχετε σκοπό να κάνετε, τώρα και μέσα στον νέο μήνα.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (1/3/19)

Παρθένος

Μην συσχετίζετε το παρελθόν σας, και το παρόν σας. Μπορεί οι προθέσεις των ανθρώπων γύρω σας, να είναι ίδιες, όμως το τελικό αποτέλεσμα συμπεριλαμβάνει και εσάς.

χαρτομαντεία Ζυγός

Μερικές στιγμές αισθάνεστε ότι όλα θα πάνε καλά, με τον τόσο δύσκολο σας σύντροφο. Τώρα το μόνο που απομένει είναι να δείτε και από την μεριά του, τις πράξεις του.

Σκορπιός

Μην δανείζετε άλλο από τον χρόνο σας, σε καταστάσεις και άτομα, που σε πρόσφατο σας παρελθόν, σας έχουν απογοητεύσει πολύ και με όλους τους τρόπους.

Τοξότης

Θα πρέπει να καθαρίσετε το μυαλό σας αλλά και την καρδιά σας, από όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στην ερωτική σας σχέση, και να βρείτε την κοινή σας πορεία.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (1/3/19)

Αιγόκερως

Κάποιες φορές αναρωτιέστε και εσείς οι ίδιοι, τελικά για ποιον λόγο παραμένετε μέσα σε αυτόν τον δεσμό, που όμως δεν σας προσφέρει τίποτα αξιόλογο.

Υδροχόος

Ευχάριστες μόνο θα είναι οι αλλαγές που τρέχουν μέσα στην σχέση σας, και θα δείτε ότι από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα υπάρξουν και προτάσεις δέσμευσης.

Ιχθείς

Δεν έχετε και τόσο καλή διάθεση αλλά ούτε και αρκετό χρόνο για να σκεφτείτε και πιο καθαρά, τι πρέπει να γίνει με την αισθηματική σας σχέση, αλλά και τον άνθρωπο σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments