Βιβλίο

Γουίλ Σμιθ: Νέα σειρά παιδικών βιβλίων εμπνευσμένη από τον “Fresh Prince”

Γουίλ Σμιθ: Νέα σειρά παιδικών βιβλίων εμπνευσμένη από τον “Fresh Prince”
Ο Γουίλ Σμιθ βοηθά στη δημιουργία μιας νέας σειράς παιδικών βιβλίων.

Ο Γουίλ Σμιθ βοηθά στη δημιουργία μιας νέας σειράς παιδικών βιβλίων εμπνευσμένη από την τηλεοπτική επιτυχία «The Fresh Prince of Bel Air».

Τα βιβλία έχουν πρωταγωνίστρια τη Destiny που περιγράφεται ως «μία άνετη, δραστήρια νεαρή κοπέλα με ισχυρή θέληση, η οποία προσεγγίζει την κάθε μέρα με το δικό της μοναδικό στυλ. Αυτό συμβαίνει έως τη μετακόμισή της σε μία νέα γειτονιά, όπου τίποτα δεν είναι ίδιο με το παλιό της σπίτι».

Ενώ ο Γουίλ Σμιθ βοήθησε στην υλοποίηση του project, δεν γράφει τα βιβλία. Συγγραφέας είναι η Ντενίν Μίλνερ βραβευμένη δημοσιογράφος και blogger, βιβλία της οποίας έχουν γίνει bestsellers.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που ο χαρακτήρας που υποδυόμουν για τόσο καιρό αποτέλεσε έμπνευση για ένα τόσο διασκεδαστικό και εμψυχωτικό βιβλίο για παιδιά σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Σμιθ στο EW.

«Ξέρω ότι όλα τα παιδιά μου θα αγαπούσαν να δουν τη French Princess να μεγαλώνει και επειδή είμαι πατέρας που μεγάλωσε μια ισχυρή κόρη ξέρω πόσο σημαντικό είναι να βλέπεις αυτόν τον τύπο δύναμης που περιγράφεται στις ιστορίες».

«Είναι αυτό που πάντα προωθούσαμε και δείχναμε στα παιδιά μας εγώ και η Τζάντα σε όλη τη ζωή τους» τόνισε ο ηθοποιός, ράπερ και κινηματογραφικός παραγωγός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments