Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (2/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (2/3/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (2/3/19).

ζώδια κριός .

Ένα συγκεκριμένο μάθημα που αφορά τα ερωτικά σου, θα το μάθεις με σκληρό τρόπο.

Αλλά θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου μ’ ένα τρόπο που θα νιώσεις ευγνώμον. Μπορεί αυτό να σε ενθαρρύνει ν’ αποκαλύψεις ό,τι κρύβεις στην καρδιά σου.

Αγκαλιάζοντας ένα πιο ανοικτό πνεύμα που επηρεάζει τις ερωτικές υποθέσεις, θ’ απολαύσεις πολλές αποκαλυπτικές στιγμές με τον εραστή σου. Όσο πιο ανοιχτή και αυθεντική είσαι μαζί του, τόσο πιο εύκολη θα είναι η επικοινωνία σας.

ζώδια ταύρος

Κάτι γλυκό και ενθουσιώδες θέλει να εκδηλωθεί στα ερωτικά σου και χρειάζεται ένα ανοιχτό μυαλό από μεριάς σου, για να συμβεί.

Μπορεί να πάρει τη μορφή μιας σέξι αφύπνισης ή αποκάλυψης σχετικά με τον εραστή σου. Ή μπορεί να έχεις μια εμπνευσμένη ιδέα για να εμβαθύνεις το δεσμό σας.

Οι παθιασμένες σου αντιλήψεις, αξίζει να μοιράζονται αντί να καταστέλλονται. Γι’ αυτό άκου την καρδιά σου, επειδή το μήνυμά της είναι σίγουρο, πως αξίζει να το αντιμετωπίσεις τώρα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (2/3/19)

ζώδια δίδυμοι

Είναι η στιγμή να συντονιστείς με την ευρύτερη εικόνα που ξεδιπλώνεται στα ερωτικά σου Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για το τι θέλεις και χρειάζεσαι από τη σχέση σου.

Αυτό βοηθά να συνδεθείς με τις παθιασμένες δυνατότητές σου και να φέρει μια εντελώς νέα προοπτική στις ερωτικές σου υποθέσεις.

Η σκέψη για κάτι πιο τολμηρό, μπορεί να φέρει ένα κύμα συναρπαστικής αλλαγής που θα έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τις τρέχουσες και πιθανώς ξεπερασμένες στάσεις σου, απέναντι στην αγάπη και το ρομαντισμό.

ζώδια καρκίνος

Θα νιώσεις την ανάγκη να δοκιμάσεις μια προσέγγιση που δεν είχε δοκιμαστεί μέχρι τώρα, για να ενισχύσεις τη σχέση σου.

Και θα μπορούσε να βρεθεί ένα ασυνήθιστο ή ανορθόδοξο σχέδιο που θα δημιουργήσει το τέχνασμα.

Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί λίγη υπομονή για να διασφαλίσεις ότι δεν θα φοβίσεις τον αγαπημένο σου. Μπορείς με σύνεση ν’ αναλάβεις το ρίσκο και να λειτουργήσεις έξω από τα τετριμμένα, αλλά με μετρημένες δόσεις.

ζώδια λέων

Αν κόλλησε με τους παραδοσιακούς ερωτικούς τρόπους έκφρασης πού είχαν αποτέλεσμα στο παρελθόν, τότε η δημιουργική πλευρά σου, θα βρει καινούργιους ανορθόδοξους τρόπους για να ξαναζωντανέψει τη σχέση σου.

Ο εραστής σου, μάλλον λατρεύει τη δημιουργική σου προσέγγιση, αλλά είναι η επιθυμία σου να λειτουργήσεις λίγο πιο ασυνήθιστα, που πιθανότατα θα λατρέψει ακόμα περισσότερο. Τόλμησε να είσαι διαφορετική με οποιοδήποτε τρόπο μπορείς στο όνομα της αγάπης.

ζώδια παρθένος

Για να προσεγγίσεις μια καινούργια ενέργεια στη σχέση σου, μπορεί να απαιτεί μια παθιασμένη και ανοιχτή συζήτηση με το ταίρι σου.

Κερδίζοντας μια βαθύτερη και πιο ακριβή προοπτική για το πού στέκεστε μεταξύ σας, χρειάζεται μια όσο το δυνατόν πιο ανοικτή συζήτηση.

Θα αντιμετωπίζετε ένα αξιοσημείωτο κύμα πληροφοριών για να μεταφέρετε και να απορροφήσετε, αλλά έχεις την κοσμική υποστήριξη που χρειάζεσαι, για να επεξεργαστείς όλα. Αν η επικοινωνία με τον εραστή σου, πρέπει να διευρυνθεί, τότε μην μένεις πίσω.

ζώδια ζυγός

Με τη Σελήνη στο λογικό Αιγόκερω, τα συναισθήματά σου θα μπορούσαν να έχουν εξέχουσα θέση στο μυαλό σου.

Θα υπάρξει μια παραδοσιακή προσέγγιση που θέλεις να δοκιμάσεις, για να φέρεις ένα νέο επίπεδο ενέργειας στην σχέση σου.

Είναι ένα διάστημα, που βλέπεις πιο ρεαλιστικά τη σχέση σου. Κι αν αυτό σε αποθαρρύνει από βιαστικές κινήσεις, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι για το οποίο θα είσαι ευγνώμον.

ζώδια σκορπιός

Θέλεις να προσπαθήσεις να εμβαθύνεις τη σχέση σου, αλλά θα πρέπει να ξέρεις τί να πεις για να το κάνεις.

Η Σελήνη φέρνει έναν δομημένο και λογικό τρόπο επικοινωνίας και σε βοηθά να φτάσεις κατευθείαν στο σημείο. Άφησε το ταίρι σου να γνωρίζει τι σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι, έτσι ώστε να απομακρυνθούν οι υποθέσεις από την εξίσωση.

Εκφράζοντας αυθεντικά τον εαυτό σου, είναι το εισιτήριό σου για την πρόοδο της σχέσης ου. Οπότε μην αφήσεις τίποτε να παραμένει άγνωστο.

ζώδια τοξότης

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις αξίες σου, είσαι σε θέση να εστιάσεις στις πιο βαθιές φιλοσοφίες σου – και αυτό περιλαμβάνει την αγάπη και το ρομαντισμό.

Αν αισθάνεσαι μεγαλύτερη αισιοδοξία για τη ζωή γενικά αυτό το διάστημα, οδήγησε αυτό το κύμα εμπιστοσύνης και ξεκίνα ένα νέο ταξίδι ανακαλύψεων. Το άγνωστο δεν πρέπει να το φοβάσαι. Ένα ευχάριστο ερωτικό μάθημα, περιμένει.

ζώδια αιγόκερως

Ακόμα κι αν νιώθεις ότι έχει έρθει η ώρα να τελειώσει μια προβλέψιμη ή κουραστική ρουτίνα στα ερωτικά σου, αν μιλήσεις με έντονο πάθος γι’ αυτό, μπορεί να κάνεις περισσότερο κακό, παρά καλό.

Μπορείς να μιλήσεις έντονα και ν’ ανακαλύψεις πως το ταίρι σου, βρίσκεται σε διαφορετική σελίδα.

Η πρόοδος της σχέσης σου, βασίζεται στη συνεργασία και την αρμονία. Το να επιτρέπεις στον άλλο, να υπαγορεύει το ρυθμό της εξέλιξης θα εξασφαλίσει πως και τα δύο θα βρουν το δρόμο τους στη σχέση σας.

ζώδια υδροχόος

Κάτι που κρατάς για τον εαυτό σου, προσπαθεί να εμφανιστεί, οπότε γιατί δείχνεις απροθυμία να μοιραστείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, με το ταίρι σου?

Μπορεί να είναι πιο διασκεδαστικό και πολύ πιο ενδιαφέρον να αποκαλύψεις τί σκέφτεσαι με πράξεις κι όχι με λόγια…χωρίς μακροσκελείς συζητήσεις, που σκοτώνουν τη μαγεία.

Είναι δυνατό να αγαπάς δυνατά αλλά με ειλικρίνεια, για να κάνεις τις σκέψεις ή τις προθέσεις σου ξεκάθαρες. Αυτό θα είναι το εισιτήριό σου, για την σωστή επικοινωνία ανάμεσά σας.

ζώδια ιχθύες

Όσο περισσότερο ενθαρρύνεις την ανοικτή και ειλικρινή επικοινωνία με το ταίρι σου, τόσο πιο εύκολο θα είναι να μεταφέρεις σκέψεις και συναισθήματα. Μην εκπλαγείς αν η ανοιχτή επικοινωνία, αποκαλύψει κάτι που ήταν κρυφό.

Ωστόσο η αμφίδρομη ειλικρίνεια, μπορεί μόνο να εμβαθύνει μια ρομαντική σχέση. Είναι ανοίγοντας την καρδιά σου και αυξάνοντας τα επίπεδα της εμπιστοσύνης και από τις δύο πλευρές, μπορούν να οδηγήσουν σε μια παθιασμένη – και ενδεχομένως καθυστερημένη – αποκάλυψη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments