Αυτοδιοίκηση

Κώστας Μπακογιάννης: Απίθανη δήλωση για τον Παναθηναϊκό από τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων

Κώστας Μπακογιάννης: Απίθανη δήλωση για τον Παναθηναϊκό από τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων
Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για τον Δήμο Αθηναίων που διεκδικεί, αλλά αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό με δήλωση - έκπληξη.

Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά “Καλημέρα” βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Κώστας Μπακογιάννης.

Θυμίζουμε πως για πρώτη φορά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ήταν εκείνος που είχε καταφέρει να βγάλει την είδηση για την υποψηφιότητα του Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων.

Ήταν πριν από μερικούς μήνες, όταν τον είχε ξανά καλεσμένο και με την εμπειρία του κατάφερε να του “βγάλει” από το στόμα την είδηση πως αφήνει την Περιφέρεια για τον Δήμο.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, στη σημερινή του παρουσία στον Γιώργο Αυτιά, μίλησε για τα σχέδιά του για την Αθήνα. Αναφέρθηκε στα όσα πρέπει να αλλάξουν, μίλησε για την αγάπη του για την πόλη και τόνισε πως θέλει να έρχεται ο ξένος και να περπατάει παντού και όχι να έρχεται μονάχα για την Ακρόπολη.

Αποκάλυψε πως η πρώτη που είπε πως θα κατέβει για Δήμαρχος ήταν η σύζυγός του. Παράλληλα, περιέγραψε ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό με τον μεγάλο του γιο. Ο γιος του του είπε να μην κατέβει υποψήφιος, αλλά όταν τον άκουσε πήρε την οριστική απόφαση.

“Θα κάνουμε την Αθήνα όμορφη και ασφαλή για να περπατάς με τους συμμαθητές σου”, του είπε.

Κώστας Μπακογιάννης: Η δήλωση για τον Παναθηναϊκό

Λίγο πριν αποχαιρετίσει την εκπομπή, ο Κώστας Μπακογιάννης ρωτήθηκε από τον Γιώργο Αυτιά και για το ποια ομάδα υποστηρίζει.

Ο Μπακογιάννης όχι μόνο απάντησε, αλλά δεν έκρυψε μέσω του τρόπου του και τη μεγάλη του αγάπη. “Κύριε Αυτιά, μία είναι η ομάδα στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός”, είπε ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος… περιμένει φυσικά από τους φίλους του τριφυλλιού τη θετική τους ψήφο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments