Αθλητισμός

Λάζαρος Λάμπρου: Σκόραρε ξανά και ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη

Λάζαρος Λάμπρου: Σκόραρε ξανά και ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη
O Λάζαρος Λάμπρου σκοράρει συνεχώς και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα γυρίζει ξανά στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ένα ακόμα παιχνίδι στην Eredivisie για την Φορτούνα Σιτάρντ, ένα ακόμα γκολ από τον Λάζαρο Λάμπρου. Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στην ολλανδική ομάδα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, σκόραρε και κόντρα στην Αλκμαάρ, στην ήττα της Φορτούνα με 4-2.

Ο 21χρονος επιθετικός με το γκολ που πέτυχε στο «AFAS Stadium» έφτασε τα 7 στο φετινό πρωτάθλημα σε 16 συμμετοχές, ενώ συνολικά στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 19 ματς, στα οποία έχει 8 τέρματα και 6 ασίστ σε 1.364 λεπτά συμμετοχής.

Να σημειωθεί ότι η ονειρική σεζόν που πραγματοποιεί ο Λάμπρου επιβραβεύτηκε πριν από λίγες ημέρες καθώς αναδείχθηκε ως το ταλέντο του μήνα στην Eredivisie για τον Φεβρουάριο.

Μία ακόμα σπουδαία διάκριση για τον νεαρό στράικερ, ο οποίος έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στην Ολλανδία και το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, με στόχο να πείσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Σαββίδης πρόσφατα είχε σχολιάσει τις φετινές επιδόσεις του Λάμπρου και μάλιστα είχε προαναγγείλει την επιστροφή του στην Τούμπα, καθώς είχε γράψει στο Instagram ότι: «Από την επόμενη σεζόν θα τους… κοροϊδεύουμε μαζί».

Δείτε το τέρμα που πέτυχε ο Λάζαρος Λάμπρου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments