Αθλητισμός

ΟΦΗ – Αιγινιακός: Απόφαση – βόμβα υποβιβάζει τις δύο ομάδες

ΟΦΗ – Αιγινιακός: Απόφαση – βόμβα υποβιβάζει τις δύο ομάδες
Απόφαση - βόμβα της Επιτροπής Δεοντολογίας, που κρίνει ένοχους ΟΦΗ και Αιγινιακό για το περσινό 6-0 και τους υποβιβάζει.

Απόφαση – βόμβα της Επιτροπής Δεοντολογίας, που κρίνει ένοχους ΟΦΗ και Αιγινιακό για το περσινό 6-0 και τους υποβιβάζει.

Σύμφωνα με τη σχετική έρευνα της Επιτροπής Δεοντολογίας φανέρωσε ότι ο τότε πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος, είχε έρθει σε συμφωνία με τον πρόεδρο του Αιγινιακού, Γιάννη Νώπα.

Ο Νώπας φέρεται να είχε έρθει σε επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές, Βασίλη Λιόλιο, Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου και Θανάση Τόλιο, για να ηττηθεί ο Αιγινιακός με διαφορά τουλάχιστον τριών γκολ. Η ΠΑΕ Αιγινιακός κρίθηκε ένοχη, ενώ τόσο η εν λόγω ομάδα, όσο και ο ΟΦΗ, υποβιβάζονται από τη Super League και τη Football League αντιστοίχως, βάσει της πρωτόδικης απόφασης.

Η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη, ενώ οι Κρητικοί αναμένεται να προσφύγουν στη δικαιοσύνη. Από τη στιγμή που η απόφαση δεν είναι οριστική, τότε υπάρχει πιθανότητα ανατροπής, όσον αφορά το πρωτόδικο πόρισμα.

Στα της Super League, δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια αλλαγή στη βαθμολογία. Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει να παίζει στην πρώτη κατηγορία (από τη στιγμή που η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη) και τα αποτελέσματα στους αγώνες που έχει δώσει στη Super League έως τώρα ο ΟΦΗ ισχύουν κανονικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments