Ελλάδα

Έγκλημα στη Σητεία: Στραγγάλισε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά του

Έγκλημα στη Σητεία: Στραγγάλισε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά του
Έγκλημα στη Σητεία: Θύμα μία 32χρονη μητέρα δύο μωρών.

Έγκλημα στη Σητεία: Μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών τους, ηλικίας μόλις 18 και 6 μηνών, φέρεται να στραγγάλισε ένας 36χρονος την εν διαστάσει σύζυγό του, μέσα στο σπίτι της μητέρας της, στη Σητεία.

Το τραγικό τέλος της άτυχης γυναίκας εικάζεται ότι επήλθε μετά από καβγά που φέρεται να είχε με τον, εν διαστάσει, σύζυγό της, 36 ετών.Όπως γράφει το cretalive.gr ο ίδιος συνελήφθη και σύμφωνα με έγκυρες πηγές φέρεται να έχει ήδη ομολογήσει. Να σημειωθεί ότι σε βάρος του φερόμενου ως δράστη έχει σχηματιστεί στο παρελθόν δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Γνωρίζοντες κάνουν μάλιστα λόγο για μία διαταραγμένη σχέση με πολλά ξεσπάσματα.

Φωτογραφία: Eurokinissi


Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και συγκεκριμένα με το  neakriti.gr η 32χρονη στραγγαλίστηκε από τον πρώην σύζυγό της μέσα στο σπίτι της μητέρα της, όπου έμενε μαζί με τα παιδιά της από τα Χριστούγεννα και έπειτα.

Το ζευγάρι που είχε αποκτήσει δύο παιδιά, 18 και 6 μηνών, είχε πολλές εντάσεις στη σχέση του. Ένας ακόμη καβγάς ήταν και αυτός που σημειώθηκε σήμερα (4/3/19) με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να πέσει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της.

Βασιζόμενοι πάντα σε όσα μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα ο 36χρονος φέρεται μάλιστα να προχώρησε σ’ αυτή την πράξη μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών, τα οποία φέρονται να ήταν και οι μοναδικοί μάρτυρες.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε ο αδερφός της ο οποίος πλησιάζοντας στο σπίτι, άκουσε τα μικρά παιδιά να κλαίνε. Σημειώνεται ότι η μητέρα της 32χρονης ήταν εκτός σπιτιού. Ο 36χρονος είχε ένα ακόμη παιδί από τον πρώτο του γάμο ενώ στο παρελθόν, έχει σχηματιστεί σε βάρους του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρους της 32χρονης.

Φωτογραφία: Eurokinissi


Οι καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα έχουν ξεκινήσει στο Α.Τ. της Σητείας.

“Είμαστε συγκλονισμένοι από το τραγικό περιστατικό” δήλωσε στο ekriti.gr ο Δήμαρχος της Σητείας, Θοδωρής Πατεράκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments