Διεθνή

Κιθ Φλιντ: Τα “προφητικά” του λόγια για την αυτοκτονία

Κιθ Φλιντ: Τα “προφητικά” του λόγια για την αυτοκτονία
Όσα είχε υπονοήσει σε συνεντεύξεις του ο "Firestarter", Κιθ Φλιντ.

Ο τραγουδιστής των Prodigy Keith Flint (Κιθ Φλιντ) βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αγγλία. Ήταν 49 ετών.

Ο θρυλικός τραγουδιστής από το Ντάμνοου του Έσσεξ εντοπίστηκε από την αστυνομία το πρωί της Δευτέρας, όταν οι νοσηλευτές σε ασθενοφόρο απάντησαν σε κλήση για έναν άνδρα που δεν είχε τις αισθήσεις του. Λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι ο τραγουδιστής των Prodigy αυτοκτόνησε.

Αυτό δήλωσαν συντετριμμένοι οι σύντροφοί του, μέλη του βρετανικού συγκροτήματος. Σε ανάρτηση του στο Instagram, ο καλύτερος φίλος του Κιθ Φλιντ, ο Λίαμ Χάουλετ, έγραψε:

“Η είδηση αληθεύει. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το λέω αυτό αλλά ο αδελφός μας Κιθ έβαλε τέλος στη ζωή του το Σαββατοκύριακο”.

  • Ωστόσο τι είχε δηλώσει ο ίδιος ο Κιθ Φλιντ περί αυτοκτονίας;

Στο παρελθόν σε συνέντευξη του στον δημοσιογράφο Matt Blake, είχε μιλήσει ανοικτά για την χρήση ναρκωτικών αλλά και για τις γυναίκες με τις οποίες είχε κοιμηθεί λόγω της φήμης που τον συνόδευε ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει την επιθυμία του να αυτοκτονήσει.

«Δεν κάνω κράττει σε τίποτα. Τα κάνω όλα στο μέγιστο βαθμό. Τα “εξαργυρώνω” όλα τώρα. Πάντα είχα μέσα μου την άποψη ότι όταν τελειώσω με όλα αυτά θα αυτοκτονήσω. Ορκίζομαι, αυτό δεν είναι αυτοκτονικό, αντίθετα είναι πολύ θετικό. Την ώρα που θα αρχίσω να τα κάνω πάνω μου θα με δείτε να πέφτω στις ρόδες ενός λεωφορείου».

Για τα παιδικά του χρόνια

«Ο πατέρας μου ήταν ένας βίαιος μ@@@ς. Όταν ήμουν παιδί είχα μοϊκάνα και θυμάμαι να με πηγαίνει με το ζόρι να κουρευτώ. Όμως, επειδή υπήρχε μόνο μία “λωρίδα” μαλλιού, τελικά κατέληγα με κάτι σαν αφέλειες στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού μου και έμοιαζα με τον Τεν Τεν. Η ταπείνωση που βίωνα στο σχολείο ήταν μία αγριότητα», είχε δηλώσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments