Ελλάδα

Έγκλημα στη Σητεία: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση διώκεται ο 36χρονος

Έγκλημα στη Σητεία: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση διώκεται ο 36χρονος
Έγκλημα στη Σητεία: Ο 36χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Έγκλημα στη Σητεία: Στο Δικαστικό Μέγαρο Νεαπόλεως οδηγήθηκε αργά το μεσημέρι ο 36χρονος άνδρας που φέρεται να στραγγάλισε την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Λασιθίου, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς και για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, δεδομένου ότι τα δύο μωρά του ζευγαριού βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο τη στιγμή που η 32χρονη μητέρα τους άφηνε την τελευταία της πνοή.

Ο 36χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Έτσι, την ερχόμενη Παρασκευή (8/3/19) θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Φωτογραφία Eurokinissi


Έγκλημα στη Σητεία: To χρονικό

Το έγκλημα έλαβε χώρα τη Δευτέρα (4/3) περίπου στη 1 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος άνδρας μετέβη στην οικία της πεθεράς του – η οποία απουσίαζε – όπου βρισκόταν ήδη η εν διαστάσει γυναίκα του.

Εκεί φαίνεται ότι άρχισε μια ακόμη λογομαχία μεταξύ του 36χρονου και της συζύγου του. Ο εν λόγω καβγάς έμελλε να είναι ο τελευταίος για το ανδρόγυνο. Όπως όλα δείχνουν, ο φερόμενος συζυγοκτόνος έσφιξε τον λαιμό της 32χρονης, η οποία λίγο μετά άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, καθ’ όλη τη διάρκεια του περιστατικού τα δύο μωρά του ζεύγους, ηλικίας 6 και 18 μηνών, βρίσκονταν σε διπλανό δωμάτιο. Αμέσως μετά την πράξη του, ο 36χρονος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Σητείας, όπου παραδόθηκε στις Αρχές.

Έγκλημα στη Σητεία: Τι δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις

Όπως τόνισε μιλώντας στην “ΚΡΗΤΗ TV” ο καθηγητής Τοξικολογίας, διευθυντής του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικών Επιστημών & Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Αριστείδης Τσατσάκης, οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο θάνατος της 32χρονης επήλθε από ασφυξία μετά από στραγγαλισμό. Σύμφωνα με τον κ. Τσατσάκη, το θύμα δεν έφερε εκδορές ή άλλα σημάδια στο σώμα του που να φανερώνουν ότι προηγήθηκε πάλη ή ότι χτυπήθηκε από τον 36χρονο.

Έγκλημα στη Σητεία: Άλλαξε τις καταθέσεις του ο 36χρονος

Αφότου ο 36χρονος μετά την πράξη του διένυσε λίγα μέτρα και βρέθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Σητείας, όπου – σύμφωνα με τις πληροφορίες – είπε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε την 32χρονη, χωρίς να αναφέρει, βέβαια, ότι την είχε στραγγαλίσει.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Σητείας, φέρεται να προσπάθησε να αλλάξει τις καταθέσεις του αναφορικά με το μοιραίο περιστατικό.

*Με πληροφορίες από cretapost.gr και neakriti.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments