Διεθνή

Luke Perry: Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον “Ντίλαν”

Luke Perry: Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον “Ντίλαν”
Ο Luke Perry "έφυγε" από εγκεφαλικό στα 52 του χρόνια. Η "παρέα" του από το Μπέβερλι Χιλς και όλο το Χόλιγουντ τον αποχαιρέτισαν με συγκινητικά μηνύματα.

Το Χόλιγουντ θρηνεί ακόμη μία απώλεια. Αυτή του Luke Perry. Τα μηνύματα αποχαιρετισμού είναι πολλά και κάνουν και τον πιο σκληρό να δακρύσει.

Ο Luke Perry πέθανε τη Δευτέρα (4/3/19) σε ηλικία μόλις 52 ετών, έπειτα από νοσηλεία του για βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο ηθοποιός εισήχθη σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες την περασμένη Τετάρτη, όμως, δεν μπόρεσε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.

Ο Luke Perry έγινε γνωστός στο Χόλιγουντ μέσα από τη σειρά “Μπέβερλι Χιλς”.

Ο ηθοποιός έφυγε στην έκτη σεζόν της σειράς, προκειμένου να ξεφύγει από τον χαρακτήρα του Ντίλαν, ωστόσο επέστρεψε στην 9η.

Εκτός από το «Μπέβερλι Χιλς», ο Πέρι έπαιξε σημαντικούς ρόλους και στις σειρές “Another World,” “Oz,” “Jeremiah,” “Windfall,” “John from Cincinnati,” και “Body of Proof.”

Στον κινηματογράφο είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «8 Seconds» και το «Πέμπτο στοιχείο» του Λικ Μπεσόν, ενώ συμμετείχε και στην τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Μια φορά κι έναν καιρό στο Χόλιγουν», που πραγματεύεται την ιστορία του Τσαρλς Μάνσον.

Παράλληλα, είχε δανείσει τη φωνή του σε ταινίες καρτούν, όπως τα: «Biker Mice from Mars», «Mortal Kombat: Defenders of the Realm», «The Legend of Calamity Jane», «The Incredible Hulk», «Pepper Ann», «Pound Puppies» και άλλα.

Τελευταία υποδυόταν τον Φρεντ Άντριους στη σειρά του Netflix, Riverdale.

Ο ηθοποιός βρισκόταν σε τεχνητό κώμα από την περασμένη Πέμπτη (28/02), ημέρα που το δίκτυο Fox ανακοίνωσε το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου γυρισμάτων για το «Beverly Hills, 90210».

Ο Λουκ Πέρι δεν συμπεριλαμβανόταν στο καστ λόγω των άλλων επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Η είδηση του θανάτου του  έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση και από την πρώτη στιγμή χιλιάδες χρήστες στα social media δημοσιεύουν μηνύματα όπου εκφράζουν την θλίψη τους, ανάμεσά τους και διάσημοι φίλοι και συνάδελφοι του ηθοποιού.

Τα συγκινητικά μηνύματα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments