Μedia

MasterChef 2019: Αποχώρησε η Ελίζαμπεθ από τον διαγωνισμό μαγειρικής (pic&vid)

MasterChef 2019: Αποχώρησε η Ελίζαμπεθ από τον διαγωνισμό μαγειρικής (pic&vid)
Η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη έχασε μια ακόμη παίκτρια. 14 άτομα συνεχίζουν πλέον στο MasterChef 2019.

Στη δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef 2019, η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου, η Μαρία Τσαπράνη, η Άλκηστις Αλεξάκη και η Ιωάννα Μπουρλόκα κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα πολύ ιδιαίτερο πιάτο.

Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν και να παρουσιάσουν στους κριτές ήταν ένα καρέ αρνιού με πούδρα μαϊντανού απ’ έξω και ένα κανελόνι με μεσογειακά αρώματα, τυλιγμένο σε ένα κολοκύθι. Κι από κάτω υπήρχε μια σάλτσα, η οποία ήταν ένα ζου αρνιού με λίγο πετιμέζι.

Οι κριτές μετά από την δοκιμή και των τεσσάρων πιάτων κατέληξαν στην απόφαση ότι από το MasterChef 2019 πρέπει να αποχωρήσει η Ελίζαμπεθ.

MasterChef 2019: Δείτε όσα είπε Ελίζαμπεθ μετά την αποχώρησή της:

Να σημειωθεί, ότι η Ελίζαμπεθ μόλις αντιλήφθηκε πως το κρέας της, το οποίο μαγειρευόταν μέσα στη χύτρα, είχε αρπάξει κατάλαβε πως αυτό θα της κοστίσει. Συγκεκριμένα, μόλις η διαδικασία της μαγειρικής τελείωσε, η παίκτρια ξέσπασε σε λυγμούς.

«Μπορεί να έχω δώσει μάθημα ακόμη και υπό τέτοιες συνθήκες και πιέσεις δεν τα παρατάμε, έχω πάρει πολλά μαθήματα όμως και από τα άλλα παιδιά, ασχέτως ηλικίας και από πού είναι. Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία, ελπίσω να μην τελειώσει εδώ αλλά ακόμη κι αν τελειώσει… δεν πειράζει».

Οι 14 παίκτες που συνεχίζουν στο MasterChef 2019:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments