Μedia

Μπάγια Αντωνοπούλου: Αυτό είναι το μέλλον της στον ΣΚΑΪ

Μπάγια Αντωνοπούλου: Αυτό είναι το μέλλον της στον ΣΚΑΪ
Σταματάει η προβολή της εκπομπής Survivor Πανόραμα. Το σενάριο για την Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου θα αποχαιρετίσει την Παρασκευή (8/3/19) το κοινό του Survivor Πανόραμα. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο ΣΚΑΪ προχώρησε στην απόφαση του να σταματήσει την εκπομπή, η οποία δεν κατάφερε να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μαζί με τη Λάουρα Νάργες και τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, έχουν αρχίσει ήδη να εξετάζουν την «επόμενη ημέρα». Οι εκπομπές του Survivor Πανόραμα θα τελειώσουν την Παρασκευή (8/3), οπότε θα πρέπει να βρουν σύντομα το τι θα με τα επαγγελματικά τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στην εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μπάγια Αντωνοπούλου βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για ανάληψη νέου τηλεοπτικού πρότζεκτ.

Δείτε τι είπε η Σταματίνα για την Μπάγια Αντωνοπούλου:

Να αναφέρουμε, ότι το “Survivor Πανόραμα” ήταν η πρώτη… δουλειά της Μπάγιας Αντωνοπούλου μετά το “διαζύγιο” από τον ΑΝΤ1 και το “Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιώργο Παπαδάκη. Εάν κρίνουμε από τα νούμερα και από την απόφαση του ΣΚΑΙ να κόψει την εκπομπή, καταλαβαίνουμε πως αυτό το πέρασμα από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία δεν ήταν σε καμία περίπτωση επιτυχημένο.

Από Δευτέρα (11/3/19) στη θέση του Survivor Πανόραμα θα βρίσκεται μία τουρκική σειρά.

  • Η Μπάγια Αντωνοπούλου και η ομάδα της που “κόβονται” από τον ΣΚΑΙ:

Μπάγια Αντωνοπούλου: Σύντομο βιογραφικό

Η Μπάγια Αντωνοπούλου (Αθήνα, 12 Οκτωβρίου 1989) είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989 όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε αισθητική και μακιγιάζ ενώ παρακολούθησε και σεμινάρια δημοσίων σχέσεων.

Το 2010, σε ηλικία 20 ετών, δήλωσε συμμετοχή στον Διαγωνισμό Ομορφιάς ANT1 ξεκινώντας έτσι να δουλεύει ως μοντέλο. Το 2011 έλαβε μέρος σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς στην Κίνα, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, κερδίζοντας τον τίτλο Miss Tourism Europe Queen 2011. Λίγο καιρό μετά σπούδασε δημοσιογραφία στη σχολή ANT1 Media Lab ολοκληρώνοντας τις σπουδές της το 2012.Παράλληλα σπουδάζει Ελληνικό πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοικτό πανεπιστήμιο.

Από το 2017 μέχρι σήμερα είναι σε σχέση με τον chef Άκη Δρούγκα. Γονείς της δημοσιογράφου είναι ο σχεδιαστής Ρενέ Αντωνόπουλος και το πρώην μοντέλο Κατερίνα Γαβρίλου, ενώ νονοί της είναι οι ηθοποιοί Βασίλης Μαυρομάτης και Λίλα Καφαντάρη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments