Πολιτική

Πολάκης προς ΝΔ: Έχετε γίνει Ζεράρ ντε Βιλιέ

Πολάκης προς ΝΔ: Έχετε γίνει Ζεράρ ντε Βιλιέ
Με το γνωστό του τρόπο ο Παύλος Πολάκης σχολίασε στη Βουλή την υπόθεση του κρατικού αεροσκάφους της Βενεζουέλας.

Με τον συγγραφέα κατασκοπικών μυθιστορημάτων τσέπης, τον Ζεράρ ντε Βιλιέ, παρομοίασε την αξιωματική αντιπολίτευση ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σε παρέμβαση που έκανε στη Βουλή.

Παρουσιάζοντας τροπολογίες που έχουν κατατεθεί στη Βουλή, ο κ. Πολάκης, απευθύνθηκε στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σχολίασε:

«Σήμερα θα σας αποδείξω πως κυβερνάει η Αριστερά. Δεν το ξέρετε αυτό, γιατί είχατε μάθει στις μπάζες προηγούμενων δεκαετιών. Να φύγουμε λίγο από τους Μαδούρο, και τα αεροπλάνα και τη Βενεζουέλα. Ζεράρ ντε Βιλιέ έχετε καταντήσει τελευταίως. Εδώ έχετε κάνει πολιτική τα ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ που μιλάγανε για απαγωγή του Τσίπρα από τις Μαλδίβες. Και είπα ότι πήγαμε εμείς, οι εκπαιδευμένοι κομάντος της εποχής της ΚΝΕ, και τον απελευθερώσαμε. Δεν ντρεπόμαστε λίγο-λίγο;».

Φωτογραφία Eurokinissi


Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, αναφερόμενος σε τροπολογία για τον μοριακό έλεγχο του αίματος, κατήγγειλε πως «η Δεξιά είχε δώσει τη δυνατότητα στο ΚΕΕΛΠΝΟ να παραγγέλνει τα τεστ μοριακού ελέγχου του αίματος για 80 ευρώ έκαστο, την ίδια στιγμή που η Πολωνία τα προμηθευόταν με 11 ευρώ το ένα».

Όπως είπε, σήμερα υπάρχει ένας διαγωνισμός σε εξέλιξη, που θα επιτρέψει την προμήθεια του κάθε τεστ έναντι 5,45 ευρώ. Ταυτόχρονα και μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, το υπουργείο Υγείας πέτυχε οι δύο εταιρείες που προμηθεύουν στην παρούσα φάση τεστ μοριακού ελέγχου του αίματος, έναντι 8 ευρώ το ένα, να δώσουν στο ποσό αυτό έκπτωση 25%.

Μυστική πτήση: Νέες «χρυσές» αποκαλύψεις για το αεροσκάφος της Βενεζουέλας στην Αθήνα

Φωτογραφία Eurokinissi


Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την μυστική πτήση που έκανε το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας στην Αθήνα. Τις αποκαλύψεις έκανε ο βουλευτής της Βενεζουελάνικης αντιπολίτευσης Χοσέ Γκέρα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο βουλευτής τόνισε πως η άφιξη του Χόρχε Αρεάσα (υπουργός εξωτερικών) στην Αθήνα έχει σχέση με τον χρυσό της Βενεζουέλας που το καθεστώς Μαδούρο βγάζει έξω από τη χώρα.

«Βγάζουν τον χρυσό από τη χώρα με έναν τρόπο λαθραίο. Είναι πιθανό, να χρησιμοποιούν ως ενδιάμεσο την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Χοσέ Γκέρα τονίζοντας πως «χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να πάρουν ευρώ τα οποία εισάγουν στο Καράκας».

Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό θέμα του pagenews.gr εδώ.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments