Αθλητισμός

Λάζαρος Λάμπρου: Ειλημμένη απόφαση ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο

Λάζαρος Λάμπρου: Ειλημμένη απόφαση ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο
Οι εξαιρετικές αγωνιστικές επιδόσεις του Λάζαρου Λάμπρου με την φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ δεν περνούν απαρατήρητες.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σκοπεύουν να προτείνουν νέο συμβόλαιο στον νεαρό μεσοεπιθετικό, Λάζαρο Λάμπρου, κόβοντας την όρεξη στους μνηστήρες που καραδοκούν.

Οι εξαιρετικές αγωνιστικές επιδόσεις του Λάζαρου Λάμπρου με την φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ, μόνο απαρατήρητες δεν περνούν από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπως αναφέρει η metrosport.

Άλλωστε πρόσφατα, ο γιος του μεγαλομετόχου, είχε προϊδεάσει με μήνυμά του πως ο νεαρός εξτρέμ θα επιστρέψει στην Τούμπα το καλοκαίρι, από τον δανεισμό του και θα είναι μέλος της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τον Λάμπρου έχουν παρακολουθήσει αρκετές ομάδες από την Ολλανδία, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον εκπροσώπων τους, όμως προς το παρών δεν έχει εκδηλωθεί στον ΠΑΟΚ κάποια πρόταση, επίσημη ή ανεπίσημη για τον παίκτη.

Πρόθεση της διοίκησης του ΠΑΟΚ είναι να κάνει νέο συμβόλαιο στον Λάμπρου και παράλληλα να του αυξήσει την ρήτρα. Στο ήδη υπάρχον συμβόλαιο του Λάμπρου η ρήτρα ανέρχεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Είναι ειλημμένη η απόφαση για νέο συμβόλαιο στον Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος έχει βελτιώσει αισθητά την απόδοσή του και διεκδικεί με αξιώσεις την παρουσία του στο ρόστερ του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments