Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: “Ματιές” Ευρωπαίων σε Πασχαλάκη και Ζαμπά

ΠΑΟΚ: “Ματιές” Ευρωπαίων σε Πασχαλάκη και Ζαμπά
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι αρέσουν πολύ σε ομάδες της Ευρώπης.

Αρκετοί εκπρόσωποι ευρωπαϊκών συλλόγων έδωσαν το «παρών» την προηγούμενη Κυριακή (3/2/19) στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν από κοντά το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Από τους «ασπρόμαυρους» φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Λέο Ζαμπά. Δύο παίκτες που αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της φετινής πορείας της ομάδας που βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια.

Φωτογραφία Eurokinissi


Στον «Δικέφαλο του Βορρά», έχοντας αντιληφθεί το συγκεκριμένο ενδιαφέρον, προχώρησαν στην ανανέωση των συμβολαίων τους με μεγάλες ρήτρες.

Ο Πασχαλάκης εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2017 στο δυναμικό του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Όμως, τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς οι δύο πλευρές επέκτειναν τη συνεργασία τους μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019, με τον Πασχαλάκη να υπογράφει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Έτσι, ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ θα υπερασπίζεται την εστία του ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2022.

Μάλιστα, η εκτόξευση  των ποδοσφαιρικών του μετοχών έφεραν προτάσεις τον περασμένο Ιανουάριο στην Τούμπα, όμως δεν υπήρξε καμία συζήτηση λόγω και της αποχώρησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Σχετικά με τον Βραζιλιάνο, τώρα, φαίνεται πως αρέσει σε ομάδες από την Ισπανία ή Γερμανία. Ωστόσο, ο Ζαμπά, όπως και ο Πασχαλάκης έχουν γίνει ένα με το υπόλοιπο σύνολο του ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα φύγουν από τον σύλλογο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments