Ελλάδα

Μισθοφόρος: Κατεβαίνει στις εκλογές ο παίκτης του Survivor 1

Μισθοφόρος: Κατεβαίνει στις εκλογές ο παίκτης του Survivor 1
O Κώστας Αναγνωστόπουλος, ή "Μισθοφόρος", όπως είχε γίνει γνωστός από το Survivor, κατεβαίνει στις εκλογές. Η ανακοίνωσή του.

O Κώστας Αναγνωστόπουλος, ή “Μισθοφόρος“, όπως έγινε γνωστός, επιβεβαίωσε με κάθε επισημότητα τις φήμες των τελευταίων ημερών.

Από το Survivor και τον στίβο αγωνισμάτων του Αγίου Δομινίκου, στον πολιτικό στίβο. Ο παίκτης που έγινε γνωστός από το πρώτο Survivor που μεταδόθηκε στον ΣΚΑΪ, ανοίγει μια νέα σελίδα στη ζωή του, επιθυμώντας να συμβάλλει εμπράκτως στα κοινά.

Όπως έγινε γνωστό από τον ίδιο, μέσω της ανάρτησής του στα social media, θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Αγία Παρασκεύη.

Ο “Μισθοφόρος” ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των τελευταίων ετών, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τις τομές που έγιναν στην Αγία…

Gepostet von Kostas Anagnostopoulos am Mittwoch, 6. März 2019

«Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των τελευταίων ετών, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τις τομές που έγιναν στην Αγία Παρασκευή από τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο – μέσα σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στην πόλη μας γίνονται καθημερινά βήματα προς τα εμπρός. Δεν πρέπει όμως να επαναπαυτούμε. Χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να πετύχουμε όλα όσα θέλουμε, για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή όλων μας.

Δίπλα σε μια δημοτική αρχή που θα είναι πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, που θα συσπειρώνει όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της πόλης μας και που ΚΥΡΙΩΣ θα βρίσκεται ΠΑΝΤΑ στο πλευρό των εργαζόμενων, της νεολαίας και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών. Για αυτό αποφάσισα να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο. Γιατί ζω και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στην Αγία Παρασκευή. Και το μόνο που θέλω είναι να την δω να συνεχίσει να προοδεύει.

When you fall down you gotta get back up no matter how bad it hurts.. ————————————————————————#pirateslife #misthoforos #santodomingo #pirates #caribbean #blackpear

Gepostet von Kostas Anagnostopoulos am Mittwoch, 25. April 2018

Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να συμβάλω, τοποθετώντας και εγώ ένα μικρό λιθαράκι. Διεκδικώντας τη στήριξη όλων των συμπολιτών μου, για να ακουστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ακόμα πιο δυνατά η φωνή εκείνων που προσπαθούν να δημιουργήσουν!

Κώστας Αναγνωστόπουλος», αναφέρει στην ανάρτησή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments