Ελλάδα

Τραγωδία στο Μάτι: Κάτοικος επιτέθηκε λεκτικά σε δημοσιογράφο – “Άντε γ…”

Τραγωδία στο Μάτι: Κάτοικος επιτέθηκε λεκτικά σε δημοσιογράφο – “Άντε γ…”
Εκτός εαυτού βγήκε μια κάτοικος που βίωσε την τραγωδία στο Μάτι στην εκπομπή "Καλημέρα" Ελλάδα.

Τραγωδία στο Μάτι: Εξοργισμένη για την ποινική δίωξη αλλά και για μια δήλωση του δημοσιογράφου Δημήτρη Χατζηνικόλα περί άναρχης δόμησης στην περιοχή εμφανίστηκε σήμερα (6/3/19) στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1, κάτοικος της περιοχής.

Η γυναίκα μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ζήτησε σεβασμό στους ανθρώπους που έχασαν τους δικούς τους και πρόσθεσε πως η φωτιά έφτασε στο Μάτι από την Πεντέλη και τον Βουτζά, δυο περιοχές εντός σχεδίου.

  • Μάλιστα, κατηγόρησε τον γνωστό δημοσιογράφο ότι «ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν να φανοί στενοχωρημένοι αλλά η χαρά δεν τους αφήνει».

«Σεβαστείτε, τουλάχιστον για λίγες μέρες ακόμα. Δείξε τον απαραίτητο σεβασμό στους ανθρώπους που κλαίνε τους δικούς τους. Που περίμεναν το πόρισμα με αγωνία. Είναι γελοίο να ακούγονται τέτοια σχόλια, τέτοια μέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία, η κάτοικος περιέγραψε τις δραματικές στιγμές της εφιαλτικής ημέρας. Όπως είπε, τα περισσότερα θύματα, είπε, «ήταν έξω από τα σπίτια τους. (…) Οι άνθρωποι δεν κάηκαν γιατί δεν έβρισκαν τη θάλασσα. Κάηκαν από την εκκωφαντική σιωπή και απουσία του κράτους εκείνη την ημέρα. Οι περισσότερες οικογένειες κάηκαν έξω από τα σπίτια τους, 50 μέτρα από τη Μαραθώνος».

Συνέχισε με τον ίδιο τόνο απόγνωσης στη φωνή:

“Νιώθουμε μεγαλύτερη ευθύνη εμείς οι κάτοικοι από τον κάθε θεσμοθετημένο φορέα. Ήταν όλοι απόντες, αναλάβαμε μόνοι μας να σώσουμε τον κόσμο, να μεταφέρουμε ανθρώπους, να κλείσουμε τους δρόμους. Δεν μιλάμε, αλλά νισάφι! Δεν μπορώ να ακούω και την κάθε μαλ@@@α του κάθε δημοσιογράφου! Εγώ έκλεισα το δρόμο και σταμάτησαν να έρχονται τα αυτοκίνητα από τη Μάκρη για να μπουν στο Μάτι. Εγώ έχω κάνει το καλύτερο που μπορούσα. Δεν πήρα τα παιδιά μου θα φύγω! Αδειάζαμε πολυκατοικίες. Παίρναμε τους νεκρούς με τα χέρια και τους πηγαίναμε στα ασθενοφόρα”.

Όταν ο Γιώργος Παπαδάκης ρώτησε τον Δημήτρη Χατζηνικόλα αν ήθελε να απαντήσει κι εκείνος απάντησε αρνητικά, η γυναίκα εξοργίστηκε ακόμη περισσότερο.

«Τι να την κάνω; Μη σας πω που να τη βάλει την απάντηση ο κ. Χατζηνικόλας», είπε και λέγοντας «άντε γα@@@ου», πέταξε το ακουστικό κι έφυγε.

  • Αναλυτικά όσα έγιναν:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments