Lifestyle

Eurovision 2019: Αυτό είναι το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα (vid)

Eurovision 2019: Αυτό είναι το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα (vid)
Eurovision 2019: Ακούστε για πρώτη φορά το τραγούδι "Better Love" και δείτε το video clip του κομματιού.

Eurovision 2019: Έγινε η παρουσίαση του video clip του Better Love, του κομματιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό, που θα γίνει στο Τελ Αβίβ.

Το video clip προβλήθηκε ζωντανά στο επίσημο κανάλι της Κατερίνας Ντούσκα στο Youtube.

Η Κατερίνα Ντούσκα θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, στις 14 Μαϊου, με στόχο την είσοδο της στον τελικό της 18ης Μαϊου.

Μπορείτε να δείτε την επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού ΕΔΩ

Eurovision 2019: Οι πρώτες προβλέψεις για την Ελλάδα

Σχεδόν οι μισές χώρες οι οποίες θα συμμετάσχουν στα προκριματικά του φετινού διαγωνισμού δεν έχουν παρουσιάσει και επισήμως τα τραγούδια. Κάτι που ισχύει (για λίγες ακόμη ώρες) και για την Ελλάδα, η οποία έκανε το βράδυ της Τετάρτης τα αποκαλυπτήριά της.

Παρόλα αυτά, οι ειδικοί αναλυτές της διοργάνωσης και οι ξένες στοιχηματικές εταιρείες, έχουν ήδη προβεί στις πρώτες προβλέψεις σχετικά με τη φετινή διοργάνωση.

Σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία, το Replay της Τάμτα βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί. Συγκεκριμένα, βάσει των odds, η κυπριακή συμμετοχή θα λάβει την 4η θέση. Όσο για την Ελλάδα, μέχρι στιγμής, οι αναλυτές την έχουν τοποθετήσει στην 11η θέση, προτού γίνει η επίσημη παρουσίαση. Γεγονός που είναι άκρως ενθαρρυντικό για την ώρα.

Κατερίνα Ντούσκα: Ποια είναι η τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει

Η Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Κατερίνα Ντούσκα ζει μόνιμα στην Αθήνα. Το album της “Embodiment” κυκλοφόρησε το 2016 από τη Minos EMI / Universal, και το 2018 το single της ‘Fire Away’ επιλέχθηκε για να ντύσει μουσικά επιτυχημένη καμπάνια.

Το μουσικό ύφος της περιλαμβάνει σκοτεινούς ήχους που θυμίζουν τα πρότυπά της όπως η Lykke Li, η Banks και η Jessie Ware και ο αξιοσημείωτος τρόπος που ερμηνεύει τα τραγούδια της έχει κατά καιρούς παρομοιαστεί με αυτόν της Amy Winehouse.

Η Kατερίνα Ντούσκα έγινε γνωστή με το hit της “One in a Million” και τη διασκευή της στο “Do I Wanna Know” των Arctic Monkeys η οποία έχει ξεπεράσει τις 2.000.000 προβολές στο YouTube.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς διεθνείς καλλιτέχνες όπως η LP, ο Albin Lee Meldau, ο Tom Baxter, η Yasmine Hamdan, o Oddisee, οι Kadebostany ενώ έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε μεγάλες σκηνές και φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη όπως στα The 02 Academy London, Rockwave Festival, Stavros Niarchos Cultural Center Foundation, Megaron Concert Hall και στο διεθνές φεστιβάλ «Give a home» του Sofarsound’s /Amnesty International όπου ήταν μια εκ των 300 καλλιτεχνών που συμμετείχαν με σκοπό την υποστήριξη των προσφύγων ανά τον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments