Lifestyle

The Guardian: Ελληνίδα blogger έγινε κεντρικό του θέμα

The Guardian: Ελληνίδα blogger έγινε κεντρικό του θέμα
The Guardian: Μεγάλη αναγνώριση στο εξωτερικό για μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz.

The Guardian: Τα τελευταία χρόνια το fashion blogging έχει μπει για τα καλά στο διαδίκτυο, και έχει αναγνωριστεί επίσημα από τον κόσμο της μόδας.

Οι bloggers μέσω του Ιnstagram και του YouTube -κυρίως- έχουν καταφέρει να κερδίζουν αρκετά χρήματα και να κλείνουν κερδοφόρες, συνεργασίες με brands.

Στην Ελλάδα εμφανίζονται ολοένα και περισσότερες fashion bloggers καθημερινά. Κάποιες έχουν ξεχωρίσει για το στιλ τους, κάποιες γράφουν εξαιρετικά κείμενα και κάποιες άλλες απλά βγάζουν selfies τις οποίες ποστάρουν σε όλα τα social media.

Μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και και πετυχημένες fashion blogger είναι η Έβελυν Καζαντζόγλου. Επίσης είναι παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και μοντέλο.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου κατάφερε με την υψηλή αισθητική της και το στυλ της να βρίσκεται στο κεντρικό fashion θέμα του «The Guardian».

Στην ηλεκτρονική μορφή της Βρετανικής, εμβληματικής εφημερίδας εμφανίζεται μία street style φωτογραφία της Έβελυν Καζαντζόγλου από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισίου όπου φοράει ένα καρό κοστούμι Στέλιος Κουδουνάρης.

To θέμα του άρθρου ήταν η «Αναβίωση των 70s» στη μόδα και το look της Έβελυν Καζαντζόγλου είναι ιδανικό για να αποτυπώσει τη σημερινή απήχηση της συγκεκριμένης δεκαετίας στην fashion σκηνή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments