Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Συζητήσεις για να “κλείσει” το θέμα του Σα

Ολυμπιακός: Συζητήσεις για να “κλείσει” το θέμα του Σα
Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει σύντομα το θέμα του Ζοζέ Σα με την Πόρτο.

Προσπάθειες προκειμένου να αποκτήσει από την Πόρτο τα δικαιώματα του Ζοσέ Σα φέρεται να κάνει αυτήν την περίοδο ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον «Γαύρο» οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα το θέμα, να έχει θετική κατάληξη για τους «ερυθρόλευκους».

Φωτογραφία Eurokinissi


Στόχος της διοίκησης των Πειραιωτών με βάση και το πλάνο που είχε θέσει ήταν οι καθοριστικές εξελίξεις να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στα μέσα Μαρτίου, κάτι στο οποίο είναι κοντά να γίνει.

Ωστόσο εκτός από την ρήτρα των 25 εκατομμυρίων ευρώ για την οποία βρίσκονται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους των «δράκων» οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, θα πρέπει να τακτοποιηθούν και μερικές ακόμα καθοριστικές λεπτομέρειες, κάτι που έχει σαν συνέπεια μέχρι στιγμής να μην έχει διαρρεύσει τίποτα μέχρι στιγμής.

Να θυμίσουμε, ότι πριν από λίγο καιρό η διοίκηση του συλλόγου του Πειραιά με δεδομένη την αποχώρηση του Γιαννιώτη από την ομάδα προχώρησε στην απόκτηση του Γιούρι Λοντίγκιν.

Ο τερματοφύλακας της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ήταν μια από τις πρώτες επιλογές των Πειραιωτών, οι οποίοι είχαν στο «στόχαστρό» τους και τον Αντόνιο Ντοναρούμα της Μίλαν, ωστόσο ο τραυματισμός του Πέπε Ρέινα φάνηκε να… φρενάρει τη μετακίνηση του Ιταλού στο λιμάνι.

Φωτογραφία Eurokinissi


Κάπως έτσι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στράφηκαν στη λύση του Λοντίγκιν, ο οποίος είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καθώς από το 2009 έως το 2013 αγωνίστηκε στην Ξάνθη (με το… διάλειμμα της σεζόν 2010-11 που παραχωρήθηκε δανεικός στον Εορδαϊκό).

Κοινώς, ο Ζοσέ Σα (εάν ο τελικά παραμείνει στον Ολυμπιακό) και ο Γιούρι Λοντίγκιν θα δίνουν από εδώ και στο εξής «μάχη» για τη θέση στην ενδεκάδα, με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη και να περιμένει κι εκείνος την ευκαιρία του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments