Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Σίγουρος ο Αλαφούζος για την αδειοδότηση

Παναθηναϊκός: Σίγουρος ο Αλαφούζος για την αδειοδότηση
Καθησυχαστικός είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, σε όσους τον ρωτούν εάν ο Παναθηναϊκός θα πάρει εν τέλει την αδειοδότηση.

Παναθηναϊκός: Οι “πράσινοι” κάνουν αγώνα δρόμου για να κλείσουν όλες τις ανοιχτές “τρύπες” ώστε να είναι πλήρης ο φάκελός τους μέχρι τις 31 Μαρτίου που θα κατατεθεί, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος δεν ανησυχεί καθόλου γι’ αυτό.

Ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ συνεχίζει να καθησυχάζει τους συνομιλητές του ότι όλα έχουν δρομολογηθεί όπως αναφέρει η “Live Sport” και δείχνει σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα λάβει κανονικά άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα.

Φωτογραφία Eurokinissi


Ο φόβος για τιμωρία που μπορεί να στοιχίσει

Να αποφευχθούν με κάθε τρόπο πιθανά επεισόδια στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής με τους «ερυθρόλευκους» θέλουν στο Τριφύλλι.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι δεδομένα υψηλού κινδύνου και γι’ αυτό τον λόγο θα ληφθούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, τα οποία δεν έχουν υπάρξει σε άλλο φετινό παιχνίδι των «πρασίνων».

Φωτογραφία Eurokinissi


Τις τελευταίες ημέρες άλλωστε υπάρχει ανησυχία στις τάξεις του κλαμπ για πιθανή αντίδραση του κόσμου προς τη διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Να σημειωθεί, πως οι Πειραιώτες θα πάνε με δέκα επισήμους στο ΟΑΚΑ, όπως είχε πράξει και ο Παναθηναϊκός στο ματς του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments