Lifestyle

Γιώργος Μπόγρης: Η νέα του σχέση είναι γνωστή “Ελληνίδα” τραγουδίστρια

Γιώργος Μπόγρης: Η νέα του σχέση είναι γνωστή “Ελληνίδα” τραγουδίστρια
Ο Γιώργος Μπόγρης από ότι φαίνεται έχει έφεση στο... τραγούδι.

Ο Γιώργος Μπόγρης δίχως καμία αμφιβολία βρήκε τον εαυτό του στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων μιλά πάντα για τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν και όπως είναι φυσικό ο ίδιος ο Μπόγρης νιώθει ιδιαίτερα δικαιωμένος για την απόφαση να φορέσει την φανέλα της ομάδας του λιμανιού, παρότι στο παρελθόν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, τα επαγγελματικά του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι ο μόνος τομέας στην ζωή του που πάει καλά. Και αυτό γιατί ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού ζει τον έρωτά του με γνωστή τραγουδίστρια.

O Γιώργος Μπόγρης και η Έλλη Κοκκίνου


Όχι όχι, δεν πρόκεται για την Έλλη Κοκκίνου, με την οποία ο 30χρονος διατηρούσε δεσμό τα προηγούμενα χρόνια, αλλά μια πιο νεαρή καλλιτέχνιδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού CIAO, ο σέντερ του Ολυμπιακού βρήκε τον νέο του έρωτα στα μάτια της Ελευθερίας Ελευθερίου. Η Ελευθερία είναι μία πιο petit έκδοση της Έλλης Κοκκίνου και οι πηγές του περιοδικού αναφέρουν ότι οι δυο τους είναι μαζί τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Το δημοσίευμα μάλιστα προσθέτει πως η Κύπρια τραγουδίστρια, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό της Eurovision το 2012, βρισκόταν στο πάρτι γενεθλίων του καλαθοσφαιριστή πριν λίγες ημέρες, όταν αυτός «έκλεισε» τα 30 του χρόνια.

  • Η Ελευθερία Ελευθερίου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments