Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (7/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (7/3/19)
Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (7/3/19).

ζώδια κριός .

Θα νιώσεις μεγάλο πάθος σήμερα, αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει μέτρο. Γιατί θα σε ωφελήσει στα ερωτικά σου Αντί να περνάς κατευθείαν «στο ψητό» για να μάθεις τι συμβαίνει, χαλάρωσε και περίμενε να έρθουν σε σένα, κάποιες πληροφορίες. Με αυτή τη στάση, μπορείς να διοχετεύσεις το πάθος σου, πιο θετικά και παραγωγικά.

ζώδια ταύρος

Υπάρχει ένα δίλημμα που σε απασχολεί αυτή τη στιγμή. Και αφορά, το αν πρόκειται να εκμυστηρευτείς στον εραστή σου, όσα αισθάνεσαι και όσα σκέφτεσαι…. ή να μην του πεις τίποτε.

Μπορεί να είσαι πιο ενήμερη, για ένα συγκεκριμένο θέμα από ό, τι ο εραστής σου αντιλαμβάνεται, αλλά είναι πιθανώς σοφότερο, να κρατήσεις το θέμα κρυφό προς το παρόν.

Είναι επίσης πιθανό πως αν αποκαλύψεις ό, τι γνωρίζεις, θα προλάβεις μια συζήτηση που ο εραστής σου, ήθελε ούτως ή άλλως. Και θα είναι καλύτερα, να την ξεκινήσει εκείνος.

ζώδια δίδυμοι

Κάποιος θα μπορούσε να ακτινοβολεί ομορφιά ή να έχει έντονη σεξουαλικότητα πέρα από το συνηθισμένο… αλλά για σένα πιο γοητευτικό θα είναι το γεγονός, πως επικοινωνείτε εγκεφαλικά. Ίσως είναι οι ασυνήθιστες, ανορθόδοξες ή ακόμα και αμφιλεγόμενες προοπτικές ή συμπεριφορές, που πυρπολούν περισσότερο τη φαντασία σου. Αυτή η σύνδεση, μπορεί να αυξηθεί σημαντικά, ώστε να κρατήσει ζωντανή τη συζήτηση. Αν είσαι σε σχέση, τότε ο εραστής σου, θα σου προσφέρει μια ιδέα ή θα κάνει μια πρόταση που είναι τόσο εξαιρετικά απλή, που θα επιθυμούσες να ήταν δική σου!

ζώδια καρκίνος

Γνωρίζεις διαισθητικά, όταν πρόκειται για κάτι επιφανειακό ή βαθύ, στην αγάπη και το ρομαντισμό. Και θα μπορούσες να νιώσεις, ότι κάτι βαθύ συμβαίνει τώρα, μ’ ένα ιδιαίτερο άτομο. Είτε είσαι μόνη είτε σε σχέση και γνωρίζεις το ταίρι σου χρόνια, ένα νέο επίπεδο οικειότητας, εμφανίζεται μέσα από τις συζητήσεις σας, που υποδεικνύει ότι μαζί, είστε κάτι ξεχωριστό. Είτε πρόκειται για ένα κοινό συμφέρον που δημιουργεί μια σπίθα, είτε ένα πράσινο φως που δίνεται σε ένα κοινό σχέδιο, κάτι αλλάζει….. Και οι συζητήσεις σας για το μέλλον, βασίζονται σε σέξι, δυνατά θεμέλια.

ζώδια λέων

Η προσπάθεια να μεταφέρεις τις εμπνευσμένες ρομαντικές ιδέες και τις προσδοκίες σου, θα αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση. Καθώς μια ιδέα που φαινόταν ιδανική, μπορεί να αντικατασταθεί γρήγορα, από μια άλλη. Αυτό εσύ μπορεί να το βρίσκεις συναρπαστικό, αλλά ο εραστής σου, θα αγωνιστεί για να συμβαδίσει με τις ακανόνιστες σκέψεις σου. Θεωρώντας σε, ασυνεπή και αναποφάσιστη. Ίσως, αν αφήσεις να ωριμάσουν λιγάκι οι ιδέες σου, πριν μιλήσεις γι’ αυτές, να ήταν καλύτερη ιδέα.

ζώδια παρθένος

Μια ρομαντική ευκαιρία που θα παρουσιαστεί απροσδόκητα, θα σε χτυπήσει σαν ένα απολαυστικό αεράκι για λίγο. Και θα νιώσεις αβέβαιη, αν θα μπορέσεις ν’ ακολουθήσεις την επόμενη ευκαιρία. Μπορεί να υπάρχει μια «κάλλιο αργά παρά ποτέ» αίσθηση, σε όσα εμφανίζονται ή ξετυλίγονται! Αλλά οι συνθήκες χρειάζεται να εξελιχθούν σταδιακά. Κι εσύ θα κερδίσεις ανταμοιβή για την υπομονή σου. Αξίζει να προχωρήσεις με εμπιστοσύνη….σ’ αυτό, που προκαλεί την προσοχή σου τώρα.

ζώδια ζυγός

Μπορεί να αισθάνεσαι, ότι εναπόκειται σε σένα ν’ αναλάβεις την πρωτοβουλία για ένα κοινό ερωτικό σχέδιο στη σχέση σου. Ωστόσο, μπορεί να αγνοείς, το γεγονός πως ο εραστής σου, θέλει να εμπλακεί, επιταχύνοντας τις εξελίξεις. Ακόμα κι αν πιστεύεις πως ο τρόπος σου είναι σωστός, δώσε την ευκαιρία στον εραστή σου, να κάνει αυτό που επιθυμεί. Ή είστε «σ’ αυτό» μαζί, ή δεν είστε. Μην είσαι αυτή, που δημιουργεί περιττά εμπόδια.

ζώδια σκορπιός

Οι αλλαγές στη σχέση σου, μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις άβολα ή αβέβαια, αλλά αυτό συμβαίνει συχνά. Αντί να παρακολουθείς τις αλλαγές προσπάθησε να τις υποδεχτείς. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να έχεις ένα καθησυχαστικό έλεγχο του ερωτικούς σου μέλλοντος. Αν αποδεχτείς αυτό που σε δυσκολεύει, θα σου καταστήσει ξεκάθαρο, ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη κίνησή σου.

ζώδια τοξότης

Μια ευχάριστη έμπνευση, θα πάρει τη μορφή μιας ισχυρής λαμπερής ελπίδας, που διαπερνά τη σχέση σου. Ένα ρομαντικό σχέδιο που αφορά τη σχέση σου και καθυστέρησε, θα του δοθεί το πράσινο φως για να προχωρήσει. Αφού μπήκε σε αναμονή, εσύ και το ταίρι σου, θα βρείτε έναν νέο και πιο ενδιαφέροντα τρόπο, για να το ακολουθήσετε. Η καθυστέρηση μπορεί να είναι τέτοια….. που θα καταλήξετε και οι δυο, να είστε ευγνώμονες.

ζώδια αιγόκερως

Μια δυνατή αίσθηση ελπίδας, προσφέρεται στα ερωτικά σου. Προσπάθησε όμως, να μην παραμείνεις πολύ, σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Παρόλο που ίσως έχεις έγκυρους λόγους να αισθάνεσαι καθησυχασμένη και αισιόδοξη, φρόντισε να προχωρήσεις, πριν ξεκινήσεις να βγάζεις συμπεράσματα. Μπορεί να έχεις μια ψευδή αίσθηση επείγουσας ανάγκης…. και ό, τι κι αν ξεκίνησε τώρα, να χρειάζεται χρόνο για να ξεδιπλωθεί – και αυτό πιθανώς σου ταιριάζει!

ζώδια υδροχόος

Μπορείς να δώσεις μεγάλη χαρά στο ταίρι σου, παίζοντας σωστά τα χαρτιά σου στη σχέση σου. Ακόμη και μια κουραστική ή αμήχανη κατάσταση μπορεί να γίνει πιο διαχειρίσιμη με μπόλικη φαντασία, που εσύ μπορείς να δημιουργήσεις. Αλλά μπορεί να είναι ο τρόπος που αγγίζεις την καρδιά του εραστή σου, με τη φαντασία σου, που θα τον κάνει να νιώθει παραπάνω ερωτεύσιμος και αγαπημένος.

ζώδια ιχθύες

Οι ατέλειωτες ή παιχνιδιάρικες ιδιότητές σου, θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο εραστής σου. Και η φαντασία σου θα βοηθήσει στην ενίσχυση της σχέσης σου, αυτό το διάστημα. Δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο, από το γεγονός ότι αποκαλύπτεις τον αυθεντικό εαυτό σου….και με τον τρόπο αυτό, θα ενθαρρύνεις το ταίρι σου, να κάνει το ίδιο. Πάρε το προβάδισμα, λειτούργησε με επιδεξιότητα στη σχέση σου και ο εραστής σου, είναι σίγουρο, πως θ’ ακολουθήσει.

Πηγή: astrolive

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments