Αυτοδιοίκηση

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: “Μαζί Θεσσαλονίκη” ο συνδυασμός της Κατερίνας Νοτοπούλου

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: “Μαζί Θεσσαλονίκη” ο συνδυασμός της Κατερίνας Νοτοπούλου
Η Κατερίνα Νοτοπούλου είναι υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού της ανακοίνωσε με βίντεο που ανάρτησε η ίδια στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Τίτλος το «Θεσσαλονίκη μαζί», ενώ στον υπότιτλο θα αναφέρεται το όνομα της σημερινής δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, «Ανοιχτή Πόλη».

Η επιλογή για τον υπότιτλο αυτό θέλει να αναδείξει ότι η σημερινή παράταξη συντάσσεται στο σύνολο της με την υποψηφιότητα της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Στο σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο, με εικόνες της Θεσσαλονίκης και με τελική εικόνα τη δική της ως υποψήφιας δημάρχου, η κ. Νοτοπούλου αναφέρει: «Η δική μας οπτική της Θεσσαλονίκης! Πόλη Ανοικτή, με Καρδιά, Συναίσθημα και Βλέμμα στραμμένο στο… “Μαζί” και το “Μπορούμε”. Προχωράμε μαζί για τη Θεσσαλονίκη που αγαπάμε και ονειρευόμαστε!».

Η Κατερίνα Νοτοπούλου φαίνεται ότι επέλεξε την σημερινή παγκόσμια ημέρα της γυναίκας για να ανακοινώσει το όνομα του συνδυασμού της, καθώς το ανακοίνωσε μαζί με την πραγματοποίηση της πρώτης εκδήλωσης της ως υποψήφιας δημάρχου.

«Οι γυναίκες προχωράμε μαζί» αναφέρει η πρόσκληση και σημειώνει ότι «μιλάμε για την πόλη μας, μιλάμε για τις ζωές μας». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον πολυχώρο του περιοδικού Ένεκεν (Πρ. Κορομηλά 37), στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments