Ελλάδα

Μαχαίρωμα 22χρονης: Το “χτύπημα” ήταν αντίποινα για προηγούμενη επίθεση

Μαχαίρωμα 22χρονης: Το “χτύπημα” ήταν αντίποινα για προηγούμενη επίθεση
Το μαχαίρωμα της 22χρονης, καθώς και ο ξυλοδαρμός της, συγκλόνισαν τους πάντες.

Μαχαίρωμα 22χρονης: H επίθεση που δέχτηκε μία 22χρονη από πέντε χούλιγκανς στις 18 Φεβρουαρίου, ένας εκ των οποίων μάλιστα τη μαχαίρωσε στο πόδι, φαίνεται πως ήταν συνέχεια προηγούμενης συμπλοκής.

Αναλυτικότερα, όπως γράφει το “ΕΘΝΟΣ” το εν λόγω περιστατικό είχε τη μορφή αντιποίνων για επίθεση που είχε προηγηθεί στη λεωφόρο Πετρουπόλεως στο Ίλιον, όπου ένας οπαδός που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι από βαρύ αντικείμενο.

Μάλιστα το θύμα είχε καταθέσει μήνυση για πρόκληση σωματικών βλαβών στο τοπικό Τμήμα Ασφάλειας. Επίσης χούλιγκανς είχαν επιτεθεί σε δυναμικό σύνδεσμο φιλάθλων στο Ίλιον, όπου μάλιστα είχαν χτυπήσει άτομο μικρής ηλικίας που βρισκόταν στο σημείο.

Φωτογραφία Eurokinissi


“Η ωμή βία τω ατόμων αυτών ανακυκλώνεται. Κάποιοι χρέωσαν στην 22χρονη επίθεση στο Ίλιον. Μετά της έστησαν ενέδρα και τη μαχαίρωσαν, ενώ στη συνέχεια ήρθαν τα αντίποδα στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Εκεί οι δράστες έψαχναν συγκεκριμένα άτομα για να λύσουν τις διαφορές τους, τα οποία την ώρα της επίθεσης δεν βρίσκονταν εκεί. Έτσι την πλήρωσε ο κόσμος που δεν είχε καμία σχέση με την κόντρα αυτή”, ανέφερε αστυνομική πηγή.

Το ξέσπασμα βίας έχει θορυβήσει την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, ενώ έχουν δοθεί εντολές ώστε να επισπευστούν οι έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών στις επιθέσεις στο Παπαστράτειο και στο Ίλιον.

Στο πλαίσιο αυτό, στο μικροσκόπιο έχουν μπει τρία βίντεο, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ταυτοποιήσουν κάποιους από τους δράστες μέσω της τράπεζας δεδομένων που διαθέτουν με τους σεσημασμένους για οπαδική βία.

Την ίδια ώρα, παρακολουθούν συγκεκριμένες αναρτήσεις στο διαδίκτυο με σκοπό να αποτραπούν τυχόν αντίποινα για την τελευταία επίθεση χούλιγκαν στο Παπαστράτειο.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την επίθεση:

Βασιλειάδης: «Νιώθουμε αποτροπιασμό για το μαχαίρωμα γυναίκας από οπαδούς»

Στο πλαίσιο της δευτερολογίας του από το βήμα της Βουλής, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τοποθετήθηκε για το ρεπορτάζ που είδε το «φως» της δημοσιότητας και αφορά στο μαχαίρωμα μιας γυναίκας από οπαδούς στο Ίλιον.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης εξέφρασε τον αποτροπιασμό του και δεσμεύτηκε να προβεί άμεσα σε περαιτέρω ενέργειες μόλις ενημερωθεί πλήρως από τις Αρχές.

«Νιώθουμε αποτροπιασμό για το μαχαίρωμα γυναίκας από οπαδούς και θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες», σχολίασε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

«Ενημερώθηκα για ένα βίντεο που κυκλοφορεί. Πρόκειται για ένα φρικαλέο περιστατικό. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον Αρχηγό της αστυνομίας για να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες. Εντάσσεται στο πλαίσιο ενός ιδιότυπου ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στο χώρο των χούλιγκανς.

Εκφράζω την καταδίκη και τον αποτροπιασμό μου. Θα επισκεφτώ τον αρχηγό και θα ενημερώσω και τα κόμματα», πρόσθεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments