Πολιτισμός

Captain Marvel: Η ισχυρότερη ηρωίδα του MCU

Captain Marvel: Η ισχυρότερη ηρωίδα του MCU
Captain Marvel: Μια ολοκαίνουργια περιπέτεια από μια περίοδο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά μέχρι τώρα.

Captain Marvel: Η ταινία ακολουθεί την Carol Danvers, τη στιγμή που γίνεται μια από τις δυναμικές ηρωίδες του σύμπαντος, όταν ο πλανήτης Γη βρίσκεται ανάμεσα σε μια διαγαλαξιακή μάχη μεταξύ δυο εξωγήινων φυλών.

Τοποθετημένο στη δεκαετία του 1990, η «Captain Marvel» είναι μια ολοκαίνουργια περιπέτεια από μια περίοδο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά μέχρι τώρα.

Captain Marvel: Η ισχυρότερη ηρωίδα του MCU

Σε αντίθεση με το αντίπαλον δέος της Wonder Woman, η Captain Marvel δεν είναι Αμαζόνα, αλλά η θαρραλέα πιλότος πολεμικών αεροσκαφών Carol Danvers.

Η Carol Danvers είναι μια ηρωίδα που αναζητά τον εαυτό της και με βάση τη δική της οπτική σε ταξιδεύει μέσα από την ταινία.

Συντάσσει τις σούπερ δυνάμεις της στο πλευρό της τεχνολογικά προηγμένης φυλής των Κρι ενάντια στους ερπετόμορφους εξωγήινους Σκρουλ, η σύγκρουση μεταξύ των οποίων οδηγεί την Ντάνβερς στη Γη.

Όπως οι περισσότεροι ήρωες της Marvel, έτσι και η Danvers απέκτησε τις δυνάμεις της κατά λάθος.

Στη διάρκεια μιας έκρηξης, το DNA της αναμείχθηκε με αυτό του εξωγήινου ήρωα Mar-vell με αποτέλεσμα να μπορεί να πετά, να έχει υπερδύναμεις, να είναι υπερανθεκτική.

Έχει επίσης μια έκτη αίσθηση, που την προειδοποιεί για κινδύνους και έχει ανοσία σε δηλητήρια και τοξίνες.

Ρεαλιστική στο ύφος, αλλά πεζή, διδακτική και μονότονη απεικόνιση της οικογενειακής «κόλασης των ναρκωτικών», βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Από τον Βέλγο σκηνοθέτη του «Ραγισμένα Όνειρα», με τον Τιμοτέ Σαλαμέ να κερδίζει υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

Στο πρώτο τρέιλερ του Captain Marvel είδαμε την ηρωίδα να πέφτει από το διάστημα στη Γη, χωρίς μνήμη του ποια είναι και πώς απέκτησε τις δυνάμεις της.

Στο νέο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, έχουμε μία πρώτη γεύση των δυνάμεών της ηρωίδας:

Πρωταγωνιστούν: Brie Larson, Jude Law, Samuel L. Jackson, Annette Bening, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou Σκηνοθεσία: Anna Boden, Ryan Fleck Σενάριο: Anna Boden, Liz Flahive, Ryan Fleck, Meg LeFauve, Carly Mensch, Nicole Perlman, Geneva Robertson-Dworet, Roy Thomas

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments