Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (8/3/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (8/3/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (8/3/19).

Ζώδια Κριός

Το να είστε καλοί δεν έχει τόση πλάκα όσο το να είστε κακοί, αλλά τουλάχιστον τότε δεν χρειάζεται να απολογηθείτε για τις πράξεις σας. Κρατήστε ένα χαμηλό προφίλ σήμερα και αποφύγετε τα σχόλια που συνηθίζετε να κάνετε για τις ερωτικές ζωές των φίλων σας.

Ζώδια Ταύρος

Οι ανταγωνισμοί έχουν την άσχημη συνήθεια να εμφανίζονται στις χειρότερες στιγμές. Κρατήστε υπό έλεγχο την επιθυμία σας να κυριαρχείτε πάνω από όλους και όλα. Τα άτομα που θέλουν να έχουν πάντα τον έλεγχο είναι κάθε άλλο παρά σέξι.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (8/3/19)

Ζώδια Δίδυμοι

Η βαθιά σκέψη μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το μυαλό σας. Όλοι έχουμε διάφορα να τριγυρνούν στο κεφάλι μας, αλλά δεν θα καταλάβετε ποτέ τι προσπαθεί να σας πει το υποσυνείδητό σας, αν δεν μάθετε να ακούτε σωστά.

Ζώδια Καρκίνος

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι τα χρήματα είναι η πηγή όλων των προβλημάτων σας. Κρατήστε τα οικονομικά σας υπό έλεγχο, βάζοντας όριο στα έξοδά σας από τα αναγκαία μέχρι τη διασκέδαση και τα ραντεβού σας. Καταλάβετε πού ξοδεύετε τα περισσότερα χρήματα και επαναξιολογήστε τον τρόπο ζωής σας για να ελέγξετε τις δαπάνες σας.

Ζώδια Λέων

Ακόμα χωρίς ραντεβού; Ίσως πρέπει να προσεγγίσετε διαφορετικά το θέμα των ραντεβού. Μην παραβλέπετε κάποιες τελευταίες τάσεις όπως τις συνεδρίες γρήγορων ραντεβού ή τα κοινωνικά δίκτυα, ως τρόπους για να γνωρίσετε πιθανούς ερωτικούς συντρόφους. Αφήστε τους φίλους σας να σας συστήσουν σε γνωστούς τους. Πάρτε ρίσκα!

Ζώδια Παρθένος

Αν η βαρεμάρα σας ρίχνει τη διάθεση, γιατί δε δοκιμάζετε να μάθετε κάτι καινούργιο; Ξεκινήστε μαθήματα χορού swing ή προπονηθείτε για τον μαραθώνιο. Μάθετε να μαγειρεύετε τα αγαπημένα σας φαγητά ή πάρτε ιδιαίτερα μαθήματα μουσικής ώστε να μπορέσετε επιτέλους να ροκάρετε με την κιθάρα σας!

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να αξιολογήσετε τα πράγματα που πραγματικά θέλετε από μια σχέση. Θέλετε κάποιον/α που να σας κάνει να πέφτετε στα πατώματα ή να είναι εκεί για να σας σηκώνει όταν πέφτετε; Θα προτιμούσατε μια παθιασμένη ερωτική σχέση ή μια αδερφή-ψυχή; Προχωρήστε ανάλογα.

Ζώδια Σκορπιός

Κάποια αναπάντεχα ξεσπάσματα μπορεί να σας προκαλέσουν αμηχανία σήμερα, παρά ταύτα ένας/μία μυστικός/ή θαυμαστής/θαυμάστρια τα θεωρεί γοητευτικά. Η ιδιόρρυθμη πλευρά του χαρακτήρα σας λειτουργεί σαν ξυπνητήρι για την ερωτική τους ζωή. Να είστε ο εαυτός σας. Ετοιμαστείτε να κάνετε θραύση.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (8/3/19)

Ζώδια Τοξότης

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε για να εντυπωσιάσετε το τωρινό σας φλερτ. Η αίσθηση του χιούμορ και η χαρούμενη διάθεσή σας έχουν ήδη δημιουργήσει θετική εντύπωση. Να είστε ο εαυτός σας και αφήστε τα πράγματα να συμβούν μαγικά.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα σχέδια σας μπορεί να μην πάνε καλά σήμερα, αλλά ευτυχώς ξέρετε πώς να τα χειριστείτε με ηρεμία. Το να παραμείνετε ευέλικτοι θα σας αποτρέψει από το αγχώνεστε για πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Να έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο στη διάθεσή σας, σε περίπτωση που χρειαστεί.

Ζώδια Υδροχόος

Διοχετεύστε την πρόσφατη έκρηξη ενέργειας σχεδιάζοντας κάτι διασκεδαστικό που χρειάζεται να δυναμισμό για να το φέρετε εις πέρας. Επιλέξτε ένα θέμα που αρέσει σε όλους και κάντε ένα πάρτι που θα το θυμούνται για πάντα. Προσκαλέστε ανθρώπους που περνάνε καλά όπου και αν πάνε.

Ζώδια Ιχθύες

Οι σκέψεις που τριγυρίζουν στο μυαλό σας μπορεί να καταστρέψουν μια κατά τα άλλα διασκεδαστική στιγμή. Αν διαρκώς κολλάτε στα σχόλια και τις χειρονομίες των φίλων σας, μπορεί να αρχίσουν να σας θεωρούν περίεργους. Δεν χρειάζεται να αναλύετε κάθε σημαντική στιγμή για να μπορέσετε να την εκτιμήσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments