Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (9/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (9/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια. Θα λάβετε πολλά εύσημα από τον άνθρωπο σας, για επιτυχίες που έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η σχέση σας έχει προχωρήσει και ίσως και να πάτε άμεσα σε μια δέσμευση.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (9/3/19). Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 04. Το Σπίτι (Ρήγας Κούπα). Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό: Ερωτική εύνοια, Γάμος και παιδιά, Οικονομική άνεση. Χαρτομαντεία, Προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Κριός: Θα λάβετε πολλά εύσημα από τον άνθρωπο σας, για επιτυχίες που έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η σχέση σας έχει προχωρήσει και ίσως και να πάτε άμεσα σε μια δέσμευση. Ταύρος: Υπάρχουν διάφορα ζητήματα, που τρέχουν στην προσωπική σας ζωή, και μόνο μέσα από έναν διάλογο μπορείτε να τα ξεπεράσετε, και όχι μέσα από νέους καυγάδες.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (9/3/19)

Φωτογραφία: unsplash

Δίδυμοι: Σίγουρα κάποιες στιγμές αναρωτιέστε τι έχει γίνει λάθος με τον άνθρωπο σας, και οι εποχές σας βρίσκουν σε αυτό το άστατο παρόν. Συζητήστε και μην χαλαρώνετε άλλο. Καρκίνος: Ξέρετε ότι έχουν γίνει πολλά λάθη και από την πλευρά σας αλλά και από την πλευρά του συντρόφου σας. Μην τα ανακυκλώσετε παρά μόνο μιλήστε για το μέλλον.

Λέων: Δεν έχουν γίνει ακόμη κάποιες σαφείς κινήσεις, από το άτομο που σας ενδιαφέρει για να δείτε και εσείς τι συμβαίνει μέσα στην καρδιά του. Δώστε λίγο χρόνο. Παρθένος: Από σήμερα και μέχρι το τέλος του Μαρτίου, θα υπάρξουν μια σειρά από διάλογοι και επαφές με το ταίρι σας, που θέλει να σας μιλήσει πιο ειλικρινά πια.

Χαρτομαντεία Ζυγός: Δεν είστε και στα καλύτερα σας, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το ρυθμίσετε. Ότι και όποιος και να σας φταίει, εσείς θα πρέπει να βάλετε μια τάξη. Σκορπιός: Είναι μια μέρα που θα βρείτε την ευκαιρία να μιλήσετε και να συναντηθείτε με το άτομο που αγαπάτε. Αντιλαμβάνεστε ότι τα πράματα πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (9/3/19)

Τοξότης: Από όλα αυτά που έχετε πει και δηλώσει στον σύντροφο σας, ακόμη και για τους δικούς σας λόγους, δεν έχετε κάνει κάτι. Σίγουρα προσοχή μην χάσετε την αξιοπιστία σας. Αιγόκερως: Από τα πολλά που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό μέσα στην σχέση σας, μάλλον τα συναισθήματα σας, έχουν αρχίσει και φθείρονται. Αυτό ισχύει και για την άλλη πλευρά.

Υδροχόος: Και εσείς και το συντροφικό σας ταίρι, απολαμβάνετε μια καλή εποχή, που όλα σας είναι πια βολικά. Τώρα μπορείτε να μιλήσετε και για δεσμεύσεις πιο επίσημες. Ιχθείς: Δεν είναι και οι πιο σωστές ημέρες για να μιλήσετε με το ταίρι σας, καθώς και εσείς πια βλέπετε ότι υπάρχουν από την μεριά του προβλήματα σημαντικά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments