Διεθνή

Είναι αυτή η Μελάνια; Χαμός στα social media με τη “σωσία” της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ

Είναι αυτή η Μελάνια; Χαμός στα social media με τη “σωσία” της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ
Ο Ντόναλντ Τραμπ την κρατάει απ' το χέρι, εκείνη μοιάζει με τη Μελάνια Τραμπ, αλλά είναι στ' αλήθεια αυτή; Το Twitter έχει άλλη άποψη.

Οι θεωρίες συνωμοσίας ότι η Μελάνια Τραμπ χρησιμοποιεί σωσία ξαναφούντωσαν μετά την πρόσφατη επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ στην Αλαμπάμα.

Δεν πρόλαβαν ο Ντόναλντ Τραμπ κι η πρώτη κυρία των ΗΠΑ να πατήσουν το πόδι τους στις περιοχές της ανατολικής Αλαμπάμα που ισοπέδωσαν προ ημερών οι φονικοί ανεμοστρόβιλοι, αφήνοντας πίσω τους 23 νεκρούς, και το hashtag #FakeMelania έκανε θραύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπαινισσόμενο ότι ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος χρησιμοποιεί κατά καιρούς μια σωσία της συζύγου του σε δημόσιες εμφανίσεις του.

Κάποιοι έβαλαν στο μικροσκόπιο το ύψος, τα μαλλιά, τη μύτη και τη συμπεριφορά της γυναίκας που συνόδευε την περασμένη Παρασκευή τον Ντόναλντ Τραμπ -όπως π.χ. ότι του κρατούσε το χέρι, ενώ η πρώτη κυρία σε μερικές περιπτώσεις το αποφεύγει- υποστηρίζοντας ότι ανακάλυψαν διαφορές σε σχέση με τη Μελάνια.

Τέτοιοι ισχυρισμοί διατυπώθηκαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2017, όταν η Μελάνια εμφανίστηκε στο πλευρό του άντρα της και μίλησε για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στα θύματα τυφώνα στο Πουέρτο Ρίκο.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Τραμπ επεσήμανε την παρουσία της συζύγου του, μολονότι εκείνη στεκόταν μπροστά στις κάμερες. «Η γυναίκα μου, Μελάνια, που τυχαίνει να βρίσκεται εδώ», είπε, δίνοντας σε συνομωσιολόγους την αφορμή να υποστηρίζουν ότι για να το επισημάνει ο Τραμπ, κάπου αλλού θα πρέπει να βρισκόταν στην πραγματικότητα η γυναίκα του.

Η θεωρία επανήλθε τον περασμένο Αύγουστο στη διάρκεια ενός ταξιδιού του προεδρικού ζεύγους στο Οχάιο, αλλά και σχεδόν κάθε φορά που η Μελάνια εμφανίζεται με μεγάλα γυαλιά ηλίου δίπλα στον άνδρα της, ή οι φωτογραφίες είναι κάπως θολές.

Στις τελευταίες φήμες ανέλαβε να απαντήσει εκπρόσωπός της τονίζοντας: «γι΄ άλλη μια φορά καλούμαστε να ασχοληθούμε με ένα μη θέμα, όταν θα μπορούσαμε να μιλάμε για την δουλειά που έχει κάνει η πρώτη κυρία με τα παιδιά»…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments