Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (11/3/19)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (11/3/19)
Τι προβλέπει ο αστρολόγος για σήμερα.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (11/3/19).

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη.

Ο Ταύρος που βρίσκεται η Σελήνη, θεωρείται ιδιαίτερα θετική θέση για να ξεκινήσει μια καινούργια εβδομάδα. Σας προσγειώνει, πατάτε γερά τα πόδια σας στη Γη.

Παράλληλα, η θέση της Σελήνης ευνοεί όλους τους πλανήτες που βρίσκονται στον Αιγόκερω. Αυτό σας προσφέρει επιπλέον στήριξη!

Ο Άρης παραμένει στον Ταύρο μέχρι το τέλος του Μαρτίου. Θα έχετε όλη την απαραίτητη ενέργεια, ώστε αργά και μεθοδικά να βάλετε τα θέματά σας στην πορεία που θέλετε.

Ο Άρης και η Σελήνη θα συναντηθούν στον Ταύρο, ανορθώνοντας κι άλλο τα επίπεδα της ενεργητικότητας… Στήστε ένα αποδοτικό πλάνο για να την αξιοποιήσετε!

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (11/3/19)

Τη Δευτέρα, οι προσδοκίες σας θα συνεχίσουν να διαψεύδονται για ανθρώπους που έχετε γνωρίσει πρόσφατα ή τους οποίους θα συναντήσετε για πρώτη φορά.

Η σημερινή μέρα ευνοεί τις υλικές υποθέσεις και σήμερα θα βρείτε έναν τρόπο για να προστατεύσετε τα υλικής φύσεως συμφέροντά σας. Είναι πιθανό να κάνετε απρόβλεπτες αγορές.

Σήμερα, θα χρειαστεί να καλύψετε τα έξοδα για ένα παιδί ή θα έχετε μια άλλη οικονομική δέσμευση που θα αφορά κάποιον συγγενή σας. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή μέρα θα επηρεαστεί από διάφορες ευνοϊκές αλλά και δυσμενείς τάσεις.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (11/3/19)

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα Δευτέρα θα εξετάσετε μια απόφαση που θα αφορά κάποιου είδους ιδιοκτησίας.

Σήμερα θα βιώσετε διάφορα γεγονότα που θα εξελίσσονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αποφύγετε να σπαταλάτε το χρόνο σας με συνομιλίες που δεν σχετίζονται με την εξέλιξη των σχεδίων σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε την τάση να τσακώνεστε για ασήμαντα θέματα. Ο λόγος για αυτή τη διάθεση μπορεί να είναι μια αλλαγή οικονομικού χαρακτήρα.

Όποια κι αν είναι τα δυσάρεστα πράγματα που μπορεί να συμβούν σήμερα, ο λόγος γι ‘αυτά θα είναι η ανάγκη να συνειδητοποιήσετε τα λάθη και τις παραλείψεις σας.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (11/3/19)

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα Δευτέρα επικεντρωθείτε στην επίλυση των παρεξηγήσεων στην οικογένειά σας.

Στα επαγγελματικά σας θα είστε σε θέση να επιτύχετε, να βρείτε νέους πελάτες ή νέες αγορές. Η σημερινή μέρα θα είναι σημαντική για όλους, για διαφορετικό λόγο για τον καθένα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα Δευτέρα θα χρειαστεί να εκπληρώσετε κάποια δέσμευση που θα αφορά μια γυναίκα με την οποία έχετε κάνει ήδη μια συμφωνία.

Σήμερα οι φίλοι σας θα μοιραστούν μαζί σας σημαντικά νέα και γεγονότα από την προσωπική τους ζωή. Σήμερα δεν θα πάρετε σοβαρά τα προβλήματα που θα προκύψουν στην καθημερινότητά σας. Αντίθετα, θα πρέπει να τα αφήσετε να επιλυθούν από μόνα τους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments