Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (11/3/19)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (11/3/19)
Ταρώ αγάπης για όλα τα ζώδια. Αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019. Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα για όλους τους ερωτευμένους.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (11/3/19). ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου): κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα. Η καρδιά και το μυαλό σας είναι σε αρμονική συνύπαρξη σήμερα, αλλά απαιτούν από εσάς να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ακούσετε τους γύρω σας. Σήμερα, κάποιος εκτιμά όλα όσα έχετε κάνει, και εκφράζει τις ευχαριστίες του με πράξεις και όχι με λόγια. Ανταποδώστε τη χάρη. ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου): κάρτα ταρώ: ο ήλιος. Η ευτυχία είναι και πάλι εδώ. Έχετε μια ζωτικότητα που είναι δύσκολο να περιοριστεί. Η θετική σας στάση μπορεί να κάνει τους άλλους, να αισθάνονται καλά που είναι γύρω σας.

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). κάρτα ταρώ: κρίση: Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα. Σήμερα, να είστε πιο ήσυχοι, πιο προσεκτικοί και να υποστηρίζετε τον εαυτό σας. Ήρθε η ώρα να κινήσετε τα πράγματα γρηγορότερα, επειδή η ενέργειά σας είναι εστιασμένη στα καθήκοντα που έχετε αναλάβει.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (11/3/19)

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). κάρτα ταρώ : οι εραστές: Μπορείτε να ρισκάρετε, αλλά ζυγίστε τόσο τα υπέρ όσο και τα κατά. Δοκιμάστε νέα πράγματα ακόμη και αν οι γύρω σας αναρωτιούνται, τι κάνετε. Μπορείτε να χαράξετε ένα νέο μονοπάτι καθώς ολοκληρώνετε ένα έργο… και μεταφέρεστε σε ένα νέο. Ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). κάρτα ταρώ: ο ιεροφάντης. Σταθείτε στο ύψος σας. Σήμερα, μια κατάσταση που προκαλεί ακόμα και εσάς, κορυφώνεται. Συνεχίστε να είστε αυτοί που είστε…. και δώστε σημασία σε όσους έρχονται για να σας υποστηρίξουν, αυτή τη φορά.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). κάρτα ταρώ : το άρμα: Μην αντισταθείτε σε κάτι επειδή φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολο. Σήμερα, μια κατάσταση που φαίνεται αθέμιτη, θα τραβήξει την προσοχή σας. Αν κάποιος καταλήξει να αντιμετωπιστεί άδικα, προσέξτε! Υπερασπιστείτε τους αουτσάιντερ, ειδικά αν πιστεύετε, ότι οι παραβάτες πρέπει να λογοδοτούν.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). κάρτα ταρώ : δύναμη: Είστε ισχυρότεροι από ό, τι νομίζετε. Έχετε αναλάβει διπλά καθήκοντα σήμερα και η ενέργεια σας στοχεύει στην εκπλήρωση σημαντικών αναγκών, που είναι ευαίσθητες στον παράγοντα χρόνο για εσάς. Μπορεί να βρεθείτε να βοηθάτε κάποιον που έχει ανάγκη, χωρίς να το καταλάβετε. Προσπαθήστε να γίνετε μέρος του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί ο κόσμος, όταν χρειάζεται γρήγορη αντιμετώπιση.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου): κάρτα ταρώ : 9 των κυπέλλων. Η αγάπη είναι η απάντηση, αλλά μπορεί να σας κοστίσει κάποια θυσία. Αναζητήστε την περιπέτεια και σπάστε τη ρουτίνα για σήμερα. Απολαύστε την ημέρα και να είστε ανοιχτοί σε διασκεδαστικά και δελεαστικά σενάρια. Θα σας βγει η καλύτερη πλευρά, όταν εργάζεστε και γελάτε. ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου): κάρτα ταρώ : κρίση. Τί εύχεστε; Σήμερα, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας ν’ ανυπομονεί να ακούσει επαίνους, για την εργασία που έχετε κάνει. Σιγουρευτείτε πως θα ενημερώσετε τους συναδέλφους, πως βοηθήσατε την ομάδα, ακόμα και αν είναι λίγο άβολο στην αρχή.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (11/3/19)

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου): κάρτα ταρώ : 3 των κυπέλλων. Εργαστείτε αρμονικά με τους άλλους και μην αποφύγετε τον κόσμο. Σήμερα, προσπαθήστε να θυμηθείτε ότι η ενέργειά σας είναι μεταδοτική και η κοινή χρήση της καθιστά την ημέρα ευχάριστη. ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). κάρτα ταρώ : 7 των ράβδων: Μεγάλες ιδέες πλησιάζουν. Σήμερα, σχεδιάστε τις δραστηριότητές σας, από νωρίς. Τα πηγαίνετε καλά με τους άλλους, αλλά ίσως προτιμάτε να είστε με ανθρώπους που εμπιστεύονται την προσέγγισή σας στα πράγματα. Ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). κάρτα ταρώ : 3 των πεντάκτινων: Αν τα πράγματα δυσκολεύουν, πάρτε μια βαθιά ανάσα και θυμηθείτε ότι έχετε τη δυνατότητα όχι μόνο να ξεπεράσετε τις προσωπικές σας προκλήσεις, αλλά να δείξετε και στους άλλους, πώς γίνεται.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments