Αυτοδιοίκηση

Δήμος Αχαρνών: Επεισόδια στο δημοτικό συμβούλιο – “Ντου” αγανακτισμένων με… μπάζα (pics&vid)

Δήμος Αχαρνών: Επεισόδια στο δημοτικό συμβούλιο – “Ντου” αγανακτισμένων με… μπάζα (pics&vid)
Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αχαρνών.

Από σοβαρά επεισόδια σημαδεύτηκε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αχαρνών στην Αττική καθώς εισέβαλαν αγανακτισμένοι γονείς καταγγέλλοντας αδιαφορία για τα σχολικά συγκροτήματα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το axarnea.gr αγανακτισμένοι γονείς εισέβαλαν στην αίθουσα συνεδρίασης και άρχισαν να επιτίθενται λεκτικά κατά της δημοτικής αρχής.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν την πλήρη αδιαφορία του Δήμου Αχαρνών σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν σε σχολικά συγκροτήματα.

Έτσι, η προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης (12/03) τακτική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αχαρνών δεν πραγματοποιήθηκε αφού η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων δεν εμφανίστηκε πότε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

  • Το βίντεο και οι εικόνες από τα επεισόδια που σημειώθηκαν είναι χαρακτηριστικές:

Φωτογραφία axarnea.gr


Φωτογραφία axarnea.gr


Φωτογραφία axarnea.gr


  • Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αγανακτισμένοι γονείς πέταξαν μπάζα στο δημοτικό συμβούλιο

Πεταξαν μπαζα πανω στο γραφειο του Κασσαβου, σοβάδες που ειχαν πεσει μέσα στις σχολικές αιθουσες.Διαβάστε περισσότερα: https://www.axarnea.gr/2019/03/12/entasi-kai-mpaza-sto-dimotiko-symvoylio-acharnon-apoysiazan-dimotikoi-symvoyloi-poy-diekdikoyn-tin-psifo-ton-dimoton-foto-vinteo/Καταγγέλλουν την πλήρη αδιαφορία του Δήμου Αχαρνών σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν σε σχολικά συγκροτήματα.

Gepostet von Axarnea am Dienstag, 12. März 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments