Τεχνολογία

Netflix: Να τι πρέπει να κάνεις για να μην ακυρώσει η πλατφόρμα την αγαπημένη σου σειρά

Netflix: Να τι πρέπει να κάνεις για να μην ακυρώσει η πλατφόρμα την αγαπημένη σου σειρά
Απλές κινήσεις προκειμένου η σειρά μας στο Netflix να συνεχίσει να προβάλλεται.

Κάθε φορά που μια νέα σειρά Netflix ή μια πρωτότυπη ταινία μαγνητίσει την προσοχή σου, προσπάθησε να την παρακολουθήσεις μέσα στον πρώτο μήνα παρουσίας της στην υπηρεσία video streaming.

Είναι μέσα στις 28 πρώτες ημέρες, που το Netflix έχει μια πολύ καλή ιδέα για το αν η σειρά έχει βρει απήχηση ή όχι.

Αυτό ακριβώς τόνισε η Cindy Holland, vice president του πρωτότυπου περιεχομένου του Netflix σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε. Αναφέρθηκε ακόμα σε ορισμένα στοιχεία που αποκαλύπτουν πόσο περιεχόμενο βλέπουν οι συνδρομητές του Netflix και οι διαφορετικοί τρόποι που το κάνουν.

Παραδείγματος χάριν, παρά την κυριαρχία των smartphones στις μέρες μας, προκαλεί έκπληξη ο αριθμός των συνδρομητών που χρησιμοποιούν την τηλεόραση για να προβάλλουν τις ταινίες και τις σειρές, αν και η παρακολούθηση μέσω smartphones βρίσκεται σε ανοδική τροχιά.

Επίσης, οι συνδρομητές παρακολουθούν δυο ώρες Netflix την ημέρα κατά μέσο όρο.

Η Holland τονίζει ότι η διαδικτυακή πλατφόρμα ενοικίασης ταινιών προσπαθεί να κατανοήσει που υπάρχουν ευκαιρίες για να δώσει στο κοινό νέα είδη ταινιών και σειρών, που αυτή τη στιγμή δεν απολαμβάνουν. Για παράδειγμα, το Orange is the New Black, ήταν ένα από αυτό το στοίχημα και μια σειρά που η Holland παραδέχεται ότι είναι περήφανη. Δεν σχεδιάστηκε να δουλέψει σε όλον τον κόσμο, αλλά το έκανε. Όλοι περίμεναν το House of cards να ήταν καλό, αλλά το Orange Is the New Black, κανείς δεν το είδε να έρχεται.

Προσθέτει καταληκτικά, ότι η επιτυχία του Narcos, δίνει στην εταιρεία την αυτοπεποίθηση να αυξήσει τις επενδύσεις της σε διεθνείς σειρές.

Όλα αυτά δείχνουν προς τα που κατευθύνεται η υπηρεσία και πόσο θα προσπαθήσει να βγει μπροστά από τον ανταγωνισμό που έρχεται φέτος και πιο συγκεκριμένα, τις συνδρομητικές υπηρεσίες της Disney και της AT&T. Μέχρι στιγμής, οι επερχόμενοι παίκτες, μόνο να ονειρεύονται μπορούν, το να έχουν τόσο ευχαριστημένους θεατές, οι οποίοι περνάνε τουλάχιστον 2 ώρες κάθε ημέρα στην υπηρεσία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments