Lifestyle

Κατεβαίνει στις εκλογές ο Σάκης Ρουβάς

Κατεβαίνει στις εκλογές ο Σάκης Ρουβάς
Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να ριχτεί στη μάχη των ευρωεκλογών.

Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να διαπρέπει στο τραγούδι όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο γνωστός τραγουδιστής θα έχει σύντομα νέο… “πονοκέφαλο” αφού είναι έτοιμος να ασχοληθεί με την πολιτική.

Για το άλμα από το τραγούδι στα κοινά γράφει η εφημερίδα “Δημοκρατία”, η οποία αποκαλύπτει και το κόμμα που προσέγγισε τον γνωστό τραγουδιστή. Ποιο είναι όμως αυτό;

Ένα κόμμα που αναζητούσε την… έκπληξη στο ψηφοδέλτιό της.

Φωτογραφία Eurokinissi


Ο λόγος για την Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρο της, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ήθελε να κάνει το “μπαμ” στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο.

Ο γνωστός καλλιτέχνης εδώ και καιρό φλερτάρει με την ιδέα της ενεργού εμπλοκής του στην πολιτική, κάτι που μάλλον δείχνει να λαμβάνει »σάρκα και οστά» στις επικείμενες ευρωεκλογές του Μαϊου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Δημοκρατίας”, ο Σάκης Ρουβάς ήδη έχει ξεκινήσει εντατικά μαθήματα στην Πειραιώς από επικοινωνιολόγους της ΝΔ, προκειμένου να εκπαιδευτεί στα της πολιτικής, στη ρητορική, στις βασικές αρχές του κόμματος και στον τρόπο με τον οποίο θα αποφεύγει τις πιθανές »παγίδες» που θα του στήσουν οι αντίπαλοι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έχει αφήσει ακόμα οκτώ κενές θέσεις στο ευρωψηφοδέλτιο για ηχηρές κινήσεις της τελευταίας στιγμής, όπως αυτή του Κερκυραίου τραγουδιστή, θέλει με τη συγκεκριμένη επιλογή να εισαγάγει τον λόγο της ΝΔ στα νεανικά κοινά.

Φωτογραφία Eurokinissi


Στην Πειραιώς εκτιμούν ότι με την επιλογή του Σάκη Ρουβά, πολλοί νέοι ψηφοφόροι, θα ενδιαφερθούν να ακούσουν το »γαλάζιο» αφήγημα και κατ’ επέκταση, να δώσουν την ψήφο τους στο ίνδαλμά τους και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το όνομα του τραγουδιστή είχε ακουστεί ξανά στο παρελθόν ως υποψηφίου είτε στη Β’ Αθηνών είτε στην Περιφέρεια Αττικής, ωστόσο μάλλον ο πρόεδρος της ΝΔ καταλήγει στην επιλογή των ευρωεκλογών στις οποίες προσδίδει έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά.

Πέρυσι, μετά την έντονη φημολογία για κάθοδο του δημοφιλούς καλλιτέχνη στην πολιτική, ο κ. Μητσοτάκης είχε πει : «Θέλω πολύ να με υποστηρίξει ο Σάκης Ρουβάς στην προεκλογική περίοδο, αλλά δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιό μας». Από την πλευρά του, ο Σάκης Ρουβάς είχε πει ότι η πολιτική τον ενδιαφέρει και ότι, αν έρθει η στιγμή που θα αισθανθεί την ανάγκη να εμπλακεί σε αυτήν, θα το κάνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments