Μedia

“Αλ Τσαντίρι Νιουζ”: Πρεμιέρα με Κούγια έκανε ο Λαζόπουλος (vid)

“Αλ Τσαντίρι Νιουζ”: Πρεμιέρα με Κούγια έκανε ο Λαζόπουλος (vid)
Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε με το "Τσαντίρι" στο Open TV.

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε τηλεοπτικό comeback με ένα ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο Open TV, σχολιάζοντας με τον μοναδικό σατιρικό του τρόπο την επικαιρότητα.

Με ανατρεπτικό χιούμορ, καυστικά σχόλια και αλήθειες που πονάνε, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» επιστρέφει και σφάζει… με το βαμβάκι.

Λίγα λεπτά μετά τις 21:00, έκανε πρεμιέρα η σατυρική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου από γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Ο παρουσιαστής ξεκίνησε με ένα σαφές μήνυμα για το πρόσφατο συμβάν με τον Αλέξη Κούγια, ενώ το πρώτο χιουμοριστικό βίντεο που έπαιξε αφορούσε τον Αλέξη Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ.

Το κανάλι της Παιανίας µε το «Αλ Τσαντίρι» ξαναβάζει στο τηλεοπτικό κάδρο την (πολιτική) σάτιρα για δύο ώρες (21:00 – 23:00), ένα είδος προγράµµατος που απουσίαζε για αρκετό διάστηµα από την ελληνική τηλεόραση.

Μετά το “Αλ Τσαντίρι” την… σκυτάλη παίρνει το “Αλ Σιχτίρι”. Την πρώτη εκπομπή θα παρουσιάσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Δείτε την έναρξη του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»:

Στην ερώτηση για το τι θα παρουσιάσει στο νέο «Αλ Τσαντίρι», ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε πρόσφατα σε εκπομπή του OPEN, στην οποία ήταν καλεσμένος:

«Μετά από μία απουσία δύο ετών νομίζω ότι ο καθένας είναι σε μία άλλη φάση. Νομίζω ότι αυτό θα καταγραφεί, η διάθεσή μου στο τώρα. Δεν έχω υπολογίσει τι να κάνω…

Έχω στο κεφάλι μου ότι πρέπει να λέω αυτό που σκέφτομαι». Σχετικά με το αν θα έχει η εκπομπή μόνο ψυχαγωγικό ή και ενημερωτικό χαρακτήρα, υποστήριξε ότι «με τα χρόνια σίγουρα δεν μου έχει προστεθεί χαζομάρα.

Να βγω δηλαδή με μία χαζή χαρά σαν να μην ξέρω τι γίνεται έξω στον κόσμο. Η εποχή δεν έχει αυτό το βάρος που είχε στο παρελθόν.

Τα προβλήματα τα έχει τα ίδια, το βάρος των προβλημάτων δεν είναι ίδιο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχει το περιθώριο να ανοίξει λίγο η διάθεση.

Αν δεις σήμερα η πορεία των ανθρώπων είναι μία ημέρα κέφι και τρεις μέρες βύθιση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments