Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (12/3/19)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (12/3/19)
Τι προβλέπει ο αστρολόγος για σήμερα.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (12/3/19).

Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα. Εκεί ο Άρης καλείται να μειώσει την ταχύτητά του, να κάνει τα πάντα με λίγο πιο «γειωμένους» ρυθμούς.

Και με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στους Ιχθύες, έτσι κι αλλιώς ενδείκνυται να πάρετε τον χρόνο σας για όλα!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, σε αίσια όψη με τον ανάδρομο Ερμή. Ασχοληθείτε με εκκρεμότητες, θα σας ευνοήσει σε αυτό το φεγγάρι που θα μπει σε κενό πορείας. Η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ελαστική, αξιοποιήστε τη!

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (12/3/19)

Την Τρίτη, θα σκεφτείτε μερικές σημαντικές ενέργειες ή αποφάσεις σχετικά με ένα παιδί ή κάποιο άτομο νεαρής ηλικίας από την οικογένειά σας ή από τον συγγενικό σας κύκλο.

Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για τη σύλληψη ή τη γέννηση ενός παιδιού. Σήμερα φανείτε προσεκτικοί στις οικονομικές σας σχέσεις με ένα νεαρό άτομο που μπορεί να είναι συγγενής, συνεργάτης ή πελάτης σας.

Στις οικονομικές σας υποθέσεις, αποφύγετε να ενεργήσετε συναισθηματικά ή με βάση τα συναισθήματα που έχετε για ένα συγκεκριμένο άτομο. Η μέρα υποδεικνύει ένα ενδιαφέρον γεγονός για μια νεαρή γυναίκα που δεν ζει στο σπίτι σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα πρέπει να εξετάσετε σοβαρά μια ιδέα και την εφαρμογή της στο εγγύς μέλλον.

Για εσάς η Τρίτη θα είναι μια ημέρα προβληματισμού για το μέλλον σας στο σύνολό του. Αλλά μην βιαστείτε σήμερα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να δώσετε υποσχέσεις, καθώς θα τείνετε να ενεργείτε συναισθηματικά και χωρίς να το πολυσκεφτείτε.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (12/3/19)

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα μέρα. Πολλοί από εσάς θα βιώσουν θετικές συναισθηματικές εμπειρίες και πολλά άλλα.

Κατά πάσα πιθανότητα θα περάσετε τη μέρα σας με φίλους ή θα συμμετάσχετε σε άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για εσάς.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου: Σήμερα θα πάρετε αποφάσεις οικονομικού χαρακτήρα, μερικές από τις οποίες θα είναι βιαστικές ή ακατάλληλες.

Η Τρίτη δεν θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, εκτός αν αυτό είναι απαραίτητο. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα επιτύχουν καλά αποτελέσματα με κίνητρο την έντονη διαίσθησή τους και την εμπειρία τους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Μην το παρακάνετε σήμερα με πνευματική ή σωματική άσκηση, διότι η υγεία σας δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση.

Η προσοχή σας θα επικεντρωθεί σε κάποια νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με έναν συγγενή σας. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική ημέρα κατά την οποία κάθε εργασία θα εξελιχθεί καλά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments