Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (12/3/19)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (12/3/19)
Ταρώ αγάπης για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (12/3/19).

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: 3 των ξιφών

Σήμερα, μπορεί να αισθανθείτε πως έχετε σκορπιστεί σε διάφορες κατευθύνσεις. Αλλά μια απλή επιλογή, μπορεί να σας βοηθήσει να απλοποιήσετε τις καταστάσεις, για άλλη μια φορά. Μια πρόκληση σε μια προσωπική σχέση επιλύεται και σας επιτρέπει να αναπνεύσετε ξανά. Βιώνετε μια ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας, από τις φιλικές σας σχέσεις .

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: τροχός της τύχης

Η τύχη σας προστατεύει. Μπορεί να νιώσετε έλξη για κάποιο καινούργιο άτομο, και να μπείτε στον πειρασμό να αγνοήσετε τις ανησυχίες των γύρω σας. Μπορεί να έχετε ανακάμψει από μια ελαφρώς ενοχλητική κατάσταση που δεν θέλετε να επαναλάβετε! Αλλά ταυτόχρονα κάποιος σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε, ακόμα κι αν δεν έχετε λόγο να πιστεύετε, ότι είναι το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνετε.

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: άσος των ξιφών

Είναι η σειρά σας, για να εμφανιστεί κάτι καλό στο δρόμο σας, αλλά θα πρέπει κι εσείς, να είστε ενεργοί… όχι παθητικοί αυτή τη στιγμή. Καθίστε και απολαύστε τους κόπους της εργασίας σας, αλλά να θυμάστε, ότι η σκληρή δουλειά, ποτέ δεν τελειώνει. Σήμερα, θα ολοκληρώσετε τα πράγματα νωρίς και θα κάνετε περισσότερα από όσα σχεδιάσατε. Κάποιος ξαναμπαίνει στη ζωή σας… και σας βοηθά να τροφοδοτήσετε την ενέργεια σας και να κάνετε τον χρόνο να κυλήσει γρηγορότερα.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (12/3/19)

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ράβδων

Τα προβλήματα είναι αρκετά, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανακατευτείτε περισσότερο. Ένα πρόσωπο που γνωρίζετε μπορεί να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη σχέση του, που έχετε κι εσείς βιώσει στο παρελθόν. Αν και γνωρίζετε ότι δεν ζητάει τις συμβουλές σας από αμηχανία, θα βρείτε έναν τρόπο να του δώσετε κάποιες συμβουλές, ούτως ή άλλως. Η τιμιότητα, είναι η καλύτερη πολιτική.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: άσος των ράβδων

Ο πυρήνας της σχέσης σου, μπορεί να αποκαλύψει ότι σκέφτεστε μ’ ένα τρόπο, που είναι αντίθετος από το ταίρι σας. Αυτή η αντίθεση μπορεί να είναι η ακριβής έμπνευση που πρέπει να σκεφτείτε δημιουργικά και να κάνετε ό, τι έχει νόημα, αλλά χωρίς να ψάξετε για νέα οπτική.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο κόσμος

Αυτό που θέλετε μπορεί να γίνει δικό σας. Να είστε αισιόδοξοι και αφήστε τη διάθεσή σας να λάμψει, ακόμη και αν αισθάνεστε ότι τα πράγματα δεν λειτουργούν τόσο γρήγορα, όσο θα θέλατε.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ήλιος

Σήμερα, εντελώς ξαφνικά, η έμπνευση για κάτι νέο, προέρχεται από μια απίθανη πηγή και σας προσκαλεί να εμπλακείτε. Η ευτυχία και η χαρά μπορούν να βρεθούν, σε μικρά πράγματα. Να σιγουρευτείτε πως θα σταματάτε συχνά, για να απολαύσετε την ομορφιά που είναι γύρω σας.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η σελήνη

Κάτι που λατρεύετε μπορεί να αποκτήσει μια σημαντική θέση στη ζωή σας, και αυτό βάζει το μυαλό σας να σκέφτεται καινούργιες ιδέες. Η δημιουργικότητα και η ενέργεια σας κάνουν ν αισθάνεστε αισιόδοξοι, και ίσως ακόμη και να θελήσετε να διασκεδάσετε.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο τρελός

Κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια και θ’ αναρωτηθείτε πώς να απαλλαγείτε από τους δεσμούς στη ζωή σας. Υπάρχει ένα άτομο ή ένα έργο που σας ενδιαφέρει εδώ και αρκετό καιρό, και αυτό μπορεί να εξουδετερώσει τα πλάνα σας.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (12/3/19)

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα

Μπορεί να χρειαστεί να ανακαλύψετε τι σημαίνει να ονειρεύεστε καθώς επιχειρείτε ένα νέο ταξίδι. Ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας με τους Ιχθύες: Χρησιμοποιήστε τη λέξη «Αισθάνομαι».

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο μάγος

Μια εποχή της ζωής σας έρχεται στο τέλος, αλλά όχι χωρίς να ανοίξει την πόρτα σε κάτι νέο προηγουμένως. Παρόλο που φαίνεται ότι το πρόσωπο που σκέφτεστε, θα μπορούσε να απολαύσει το επόμενο στάδιο της ζωής μαζί σας, είναι πολύ απασχολημένο κάνοντας τα δικά του σχέδια.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : οι εραστές

Δύο μονοπάτια στον δρόμο εμφανίζονται μπροστά σας. Εξετάστε τις περιοχές της ζωής σας, όπου τέμνονται το συναίσθημα και η λογική. Αντιμετωπίστε τις περιοχές της ζωής σας που πρέπει να θεραπευτούν, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας για να σας βοηθήσει να παραμείνετε εκφραστικοί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments