Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (12/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (12/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (12/3/19).

Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 01. Ο Καβαλάρης ( 09 Κούπα ) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Νέα από το παρελθόν – Ερωτικές εκπλήξεις – Χρόνος ποιοτικός

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Δεν είστε ακόμη προετοιμασμένοι για μια επανασύνδεση, και αυτό είναι κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε λίγο παράξενα. Οι επικοινωνίες ξεκινούν από αυτήν την εβδομάδα.

Ταύρος

Πολλά τα λάθη που έχουν γίνει από την μεριά του συντρόφου σας, και αυτό είναι κάτι που πρέπει εσείς με την δική σας την ωριμότητα να το αντιμετωπίσετε και να το λύσετε.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (12/3/19)

Δίδυμοι

Δεν υπάρχει και κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο γύρω σας, που θα μπορούσε να γοητεύσει το πνεύμα σας. Τουλάχιστον έχετε κοντά σας, άτομα που σας αγαπούν και πολλούς φίλους.

Καρκίνος

Πολλά τα λόγια που έχει γίνει με εσάς και τα περιβάλλοντα του συντρόφου σας, που όμως και τις δύο πλευρές, σας έχουν φέρει σε μια δύσκολη κατάσταση.

Λέων

Θα πρέπει άμεσα να ανεβάσετε του ρυθμούς σας, και να βρείτε τι πρέπει να γίνει με το φλερτ – φιλία που τόσο καιρό σας περιτριγυρίζει. Σίγουρα η παρούσα κατάσταση πρέπει να εξελιχθεί.

Παρθένος

Υπάρχουν κάποιες αντιπαλότητες μέσα στην σχέση σας, και αυτό είναι κάτι που πρέπει εσείς να το σταματήσετε, καθώς τα συναισθήματα έχουν αρχίσει και φθείρονται.

χαρτομαντεία Ζυγός

Τίποτα ακόμη δεν έχει τελειώσει. Υπάρχουν καταστάσεις και εκκρεμότητες με τον πρώην σας, που θα σας φέρουν σε επαφή, και που πιθανόν και να σας δέσουν σαν ζευγάρι πάλι.

Σκορπιός

Δεν θα πρέπει συνέχεια να σκέφτεστε τι έχει συμβεί, μέσα στον δεσμό σας, παρά μόνο τι μπορείτε από εδώ και μετά να δώσετε. Το ίδιο σκέφτεται και το ταίρι σας.

Τοξότης

Μέσα στον χώρο που εργάζεστε, τρέχουν ήδη κάποια νέα φλερτ. Θα πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί, σε αυτά που σας λένε…και σε αυτά που σας υπόσχονται.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (12/3/19)

Αιγόκερως

Εσείς που έχετε διπλές καταστάσεις μέσα στην ερωτική σας ζωή, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε άμεσα μια απόφαση, πριν ακόμη κάποιος πληγωθεί.

Υδροχόος

Μηνύματα και επικοινωνίες, σας έρχονται από τα παλιά. Το καλό είναι ότι και εσείς κάτι σχετικό θέλατε. Είναι οι μέρες που θα δώσουν μια εύκολη επανασύνδεση.

Ιχθείς

Κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε μέσα στην σχέση σας, θα πρέπει πρώτα να τις συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, που ήδη έχει και αυτός τις ιδέες του.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments