Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τρίτη (12/3/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τρίτη (12/3/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τρίτη (12/3/19).

Ζώδια Κριός

Μερικές φορές η εξερεύνηση ενός καινούργιο ερωτικού πεδίου μπορεί να είναι κάπως τρομακτική. Αλλά αν δε ρισκάρετε, θα αναρωτιέστε μια ζωή. Σήμερα σκεφτείτε να κάνετε κάτι τολμηρό για να επανεκκινήσετε την κοινωνική σας ζωή. Το μέλλον των ραντεβού σας εξαρτάται από εσάς.

Ζώδια Ταύρος

Πρόκειται να συμβεί μια μετάβαση για την οποία δεν είστε έτοιμοι. Οι αλλαγές δεν σας ενθουσιάζουν, οπότε καλό θα ήταν να λάβετε τα μέτρα σας τώρα, προκειμένου να αποφύγετε συγκλονιστικές εκπλήξεις. Όσο πιο ευέλικτοι είστε, τόσο πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα για εσάς μακροπρόθεσμα.

Ζώδια Δίδυμοι

Είστε φυσικό ταλέντο στην επικοινωνία. Σήμερα αξιοποιήστε τις δεξιότητές σας, λειτουργώντας ως μεσολαβητής ανάμεσα σε δύο φίλους σας που βρίσκονται στα μαχαίρια. Η ικανότητά σας να λέτε το σωστό πράγμα τη σωστή στιγμή μπορεί να βοηθήσει τους φίλους σας να εκφράσουν τα αληθινά τους συναισθήματα ο ένας στον άλλον.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τρίτη (12/3/19)

Ζώδια Καρκίνος

Μήπως το επόμενο σας φλερτ να είναι κάποιος/α γρήγορος/η στο μυαλό και όχι στα χέρια; Όταν ψάχνετε για την αδερφή-ψυχή σας είναι καλύτερα να βρείτε κάποιον/α που οι πνευματικές του/της ικανότητες να είναι εξίσου ελκυστικές με την εμφάνισή του/της. Θέλετε όλο το πακέτο.

Ζώδια Λέων

Σήμερα μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α που θα αλλάξει τη γνώμη σας για το πώς να φλερτάρετε. Τα λουλούδια και τα γλυκά δεν είναι οι μόνοι τρόποι για να δείξετε την αγάπη σας. Μερικές φορές οι άνθρωποι δείχνουν αν τους αρέσει κάποιος/α με πειράγματα. Τα αστεία μπορεί να κρύβουν κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ζώδια Παρθένος

Ο ενθουσιώδης χαρακτήρας σας μπορεί να γοητεύσει κάποιον/α που έχει ανάγκη από λίγο κέφι και ζωντάνια στη ζωή του. Ψάξτε εκείνους/εκείνες που χρειάζονται μια καλή κουβέντα και δώστε τους ένα λόγο να χαμογελάσουν. Πρόκειται να τους κάνετε όλους να δουν το ποτήρι μισογεμάτο.

Ζώδια Ζυγός

Όσο δελεαστικό και αν είναι να βασίζεστε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και γραπτά μηνύματα για να φλερτάρετε, τίποτα δεν είναι καλύτερο από την προσωπική επικοινωνία. Βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε την τεχνολογία ως δεκανίκι. Τίποτα δεν υποκαθιστά την ανθρώπινη αλληλεπίδραση.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για να πιάσετε τη συζήτηση σε κάποιον/α καινούργιο/α. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με αγνώστους μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε περισσότερα κοινά από ότι φαντάζεστε. Ρωτήστε τους για τα ενδιαφέροντα και τις πεποιθήσεις τους. Μάθετε το παρελθόν τους και το πού μεγάλωσαν. Ποτέ δεν ξέρετε πότε μια χαλαρή συζήτηση μπορεί να μετατραπεί σε μια πιο σοβαρή σχέση.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα βρείτε την ευχαρίστηση στα μικρά πράγματα. Όταν χαλαρώνετε τους ρυθμούς σας για να εκτιμήσετε τα μικρά πράγματα, η ζωή φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Εφαρμόστε την ίδια φιλοσοφία στην ερωτική σας ζωή. Δώστε προσοχή στις μικρές στιγμές. Αυτές κάνουν τις σχέσεις ξεχωριστές.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τρίτη (12/3/19)

Ζώδια Αιγόκερως

Η επιτυχία ενός ραντεβού είναι τόσο δική σας ευθύνη όσο και του ατόμου με το οποίο θα βγείτε. Μην περιμένετε από το άλλο πρόσωπο να αναλάβει το μεγαλύτερο μερίδιο στη διασκέδαση. Αυτή είναι μια ομαδική προσπάθεια, όπου η δική σας συνεισφορά στη συζήτηση είναι εξίσου σημαντική με τη δική τους.

Ζώδια Υδροχόος

Το καλύτερο μέρος της γνωριμίας με κάποιον/α καινούργιο/α είναι η ανακάλυψη των ενδιαφερόντων, των ελπίδων, των ονείρων ακόμη και των φόβων τους. Μη βιαστείτε να δεσμευτείτε μαζί τους. Απολαύστε τον ενθουσιασμό της πρώτης επαφής και ανακάλυψης.

Ζώδια Ιχθύες

Οι νέες σχέσεις μπορεί να είναι σκοτεινή περιοχή. Να είστε ειλικρινείς με τις προθέσεις σας από την αρχή για να αποφύγετε τυχόν μελλοντικές παρεξηγήσεις ή πληγωμένα συναισθήματα. Αν κρατήσετε τα συγκεχυμένα μηνύματα έξω από την εξίσωση θα καταφέρετε να διαλύσετε το μυστήριο γρηγορότερα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments