Αθλητισμός

Λέο Ζαμπά: Περιζήτητος ο Βραζιλιάνος

Λέο Ζαμπά: Περιζήτητος ο Βραζιλιάνος
Ο Λέο Ζαμπά με τις καταπληκτικές του εμφανίσεις έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ξένων συλλόγων.

Την περίπτωση του Λέο Ζαμπά φαίνεται πως τσέκαρε στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, σκάουτερ για λογαριασμό της Στρασμπούρ, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «mercato365.com».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Γάλλοι δεν μπαίνουν σε περισσότερες λεπτομέρειες, παρουσιάζοντας τα στατιστικά του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή με την φανέλα του Δικεφάλου στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο ΟΑΚΑ, βρέθηκαν αρκετοί σκάουτερς ευρωπαϊκών ομάδων, με το όνομα του Ζαμπά, να εμπλέκεται σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια.

Όλες οι ομάδες που φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ζαμπά το καλοκαίρι θα παρακολουθούν στενά τον Βραζιλιάνο επιθετικό σε μια προσπάθεια να σχηματίσουν καλύτερη άποψη για το προφίλ του.

Πάντως όλες οι ομάδες έχουν λάβει τις πληροφορίες που ήθελαν για το συμβόλαιο που έχει με τον ΠΑΟΚ από τις ετήσιες αποδοχές του μέχρι και την μεγάλη ρήτρα των 20 εκατ. ευρώ.

ΠΑΟΚ: Έρευνα για κεντρικό χαφ

Την ίδια ώρα, ο τραυματισμός του Μαουρίτσιο φέρει τον ΠΑΟΚ σε νέα αναζήτηση για ένα ακόμα χαφ.

Στις πρώτες συζητήσεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού, στην κορυφή της λίστας αναγκών της ομάδας, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν βάλει το θέμα της απόκτησης μέσου πρώτης γραμμής με δεδομένη και την αποχώρηση του Κάνιας, σύμφωνα με την metrosport.

Ο τραυματισμός-σοκ του Μαουρίσιο ήρθε να ενισχύσει αυτές τις σκέψεις, σε σημείο που να γίνεται συζήτηση ακόμη και για την απόκτηση δύο παικτών.

Το βέβαιο είναι ότι από το βράδυ της Κυριακής, ο Μάριο Μπράνκο και τα υπόλοιπα στελέχη που ασχολούνται με τα μεταγραφικά του Δικεφάλου έχουν ως βασικότερη προτεραιότητα την εξεύρεση ενός μέσου πρώτης γραμμής που να καλύψει το κενό του Μαουρίσιο, κυρίως στα προκριματικά του Champions League.

Σίγουρα, καθοριστικό ρόλο στην αναζήτηση για μέσο θα παίξει και η έκβαση της προσπάθειας που θα κάνει ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Σέρτζιο Ολιβέιρα. Απαραίτητη διευκρίνιση, επειδή γράφονται διάφορα τελευταία: Η ρήτρα απόκτησής του έχει οριστεί στα 12 εκατομμύρια ευρώ από την Πόρτο.

Ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει και το σενάριο απόκτησης με έξι εκατομμύρια και συνιδιοκτησία 50-50, ωστόσο, αυτό δεν είναι γραμμένο στην αρχική συμφωνία δανεισμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments