Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (13/3/19)

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (13/3/19)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (13/3/19).

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να ελαττώσεις τις ώρες που περνάς σπίτι. 2) Να λύσεις διαφορές με φίλους πίνοντας ένα ποτήρι κόκκινο κρασί (ή ότι άλλο ποτό σ’ αρέσει) 3) Να φλερτάρεις αδιακρίτως. Και απαγορεύεται: Να φιλοσοφείς μόνος/η σου στις 2 τα ξημερώματα “Που τραβάει η ζωή μου;”

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, όταν σε πιάνουν οι στενοκεφαλιές σου, δεν λένε να σʼ αφήσουν. Αφού λοιπόν σήμερα επιμένεις σε σημείο που σκας τους γύρω σου, φρόντισε να περιορίσεις όσο μπορείς τις σημαντικές συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

«Ναι, ρε φίλε/ρε κοπελιά! Σήμερα θέλω όταν μιλάω να με ακούς και να σκέφτεσαι λίγο τα λόγια που περνάν απʼ τʼ αυτάκι σου!». Με απλά λόγια, αν θέλεις να ξεκαθαρίσεις τις απόψεις/θέσεις/στάσεις σου στους άλλους (είτε λέγονται συνάδελφοι, είτε οικογένεια, είτε προϊστάμενος/η) το κάνεις σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σε έπιασε κι εσένα αυτές τις μέρες η παρόρμηση να εκλογικεύσεις το συναισθηματικό σου περιεχόμενο και να σκέφτεσαι πως μια χαρά θα τα βγάλεις χωρίς δακρύβρεχτες αναμνήσεις. Και πάνω που έλεγες ότι το έχεις, έρχεται η σημερινή μέρα και πάμε πάλι από την αρχή! Ρε να μην ξεκολλάει το μυαλό…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Όταν γίνω κουραστικός να το επαναλαμβάνω μπορείς να με διαβάλεις ελεύθερα. Όμως όσο δεν το βλέπω να γίνεται θα επιμένω. Πρέπει άμεσα να επανασχεδιάσεις και προσαρμόσεις τα έσοδα σου με τις δύσκολες συνθήκες αυτής της περιόδου! Μέχρι να το κάνεις τίποτα δεν θα σε ικανοποιεί! Ούτε έξοδοι, ούτε ποτάκια, ούτε παρέες, ούτε εφήμερα φλερτάκια προς επιβεβαίωση…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Εργασιοθεραπεία mode on! Με άλλα λόγια σκύβεις το κεφάλι και προχωράς όση περισσότερη δουλειά μπορείς. Και αυτό δεν στο προτείνω μόνο για να αποφύγεις άλλες καταστάσεις, αλλά γιατί πραγματικά είναι μια μέρα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου για να μεγαλουργήσεις στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων σου. Δουλεύουμε λέμε!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το ξέρω αυτό το βλέμμα. Το παίρνεις συχνά τελευταία, κάθε φορά που σκέφτεσαι αν έχει κάποιο νόημα όλη αυτή η προσπάθεια να διατηρείς μια στοιχειώδη αλληλεπίδραση με τους φίλους σου (που δεν γεμίζει και τόσο τις συναισθηματικές μπαταρίες σου) ενώ συνεχίζεις νʼ αποζητάς έναν έρωτα με τη χάρη και την φρεσκάδα του παρελθόντος (είτε είσαι σε σχέση είτε όχι). Περπατάς σε επικίνδυνα μονοπάτια. Πρόσεχε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η εβδομάδα ξεκινά με μια τρελή ιδέα να σου έχει καρφωθεί: αν ζεις έντονα, ακούγοντας το ένστικτο σου και χωρίς να σκέφτεσαι εξαντλητικά, ό,τι και να συμβεί στην επαγγελματική ή προσωπική σου ζωή εσύ θα επιβιώσεις διάολε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, αν οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι σήμερα έχουν διάθεση νʼ ακούσουν την άποψη σου και να συζητήσουν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν, έχει καλώς. Αν όμως απέναντι σου έχεις δίποδα ντουβάρια, απλά αποχώρησε…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, σήμερα, όχι μόνο δεν συγχωρείται η ονειροπόληση στη δουλειά σου, αλλά όποτε πας να το τολμήσεις, θα σε πιάνουν στα πράσα και θα ακούς και παρατηρήσεις από πάνω. Μην δίνεις δικαιώματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να συμπεριφέρεσαι σαν τίγκα στην ορμόνη έφηβος/η με όλους, ακόμη και τα παιδιά σου ή τους γονείς σου, 2) Να μην θες ούτε να σκεφτείς την προοπτική των δουλειών στο σπίτι, 3) Αν είσαι ερωτευμένος/η να το λες, να το δείχνεις, να ουρλιάζεις. Και απαγορεύονται: Ξενέρωτες φοβίες, ανούσιες διαμάχες, υποχωρήσεις που καταστρέφουν τη διάθεση σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, το επόμενο διήμερο κάνε στον εαυτό σου ένα δώρο. Δώσε του την πολυτέλεια να μην ασχολείται με τα προβλήματα των οικείων σου, του/της νυν ή του/της πρώην ή του/της επίδοξου συντρόφου σου, του/της προϊστάμενου/ης σου… Για λίγες μέρες κλείσε τʼ αυτιά σου μπας κι ακούσεις τον εαυτό σου που πνίγεται σʼ όλη αυτή τη βαβούρα!

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments