Αθλητισμός

ΑΕΚ: Θέλει να μείνει στην “Ένωση” ο Άλεφ

ΑΕΚ: Θέλει να μείνει στην “Ένωση” ο Άλεφ
Την παραμονή του στην ΑΕΚ επιθυμεί ο Άλεφ, κάτι που ενδεχομένως να παίξει ρόλο στις συζητήσεις με την Μπράγκα.

Την παραμονή του Άλεφ θα επιθυμούσε η ΑΕΚ, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από την πορτογαλική Μπράγκα.

Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που δείχνει δύσκολη την παρούσα στιγμή, καθώς απαιτούνται 1,8 εκατ. ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του από την Μπράγκα. Όπως γράφει η Live Sport, τα δεδομένα μπορεί να διαφοροποιηθούν στις συζητήσεις που θα έχει ο Βραζιλιάνος μέσος με την πορτογαλική ομάδα.

Φωτογραφία Eurokinissi


Το δημοσίευμα αναφέρει πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή θα επιδιώξει να υπάρξει νέα συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, με την οποία θα μπορούσε να μείνει ο Άλεφ κι άλλο στην «Ένωση».

Ωστόσο, να θυμίσουμε ότι για τον Άλεφ είχε δείξει ενδιαφέρον και η Σπάρτα Πράγας.

Ο δανεισμός του Άλεφ στην ΑΕΚ

Στις 14 Ιουλίου 2018, η ΑΕΚ και η Μπράγκα συμφώνησαν για το δανεισμό του Άλεφ στους Πρωταθλητές Ελλάδας, μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Παρά τις πολύ καλές επιδόσεις του με τον Απόλλων Λεμεσού, ο Άλεφ δεν υπολογίζεται από την πορτογαλική ομάδα και η ΑΕΚ αποφάσισε να κινηθεί για τον παίκτη.

Σύμφωνα με αναφορές, οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν μια συμφωνία με την Μπράγκα για τον δανεισμό του Άλεφ για την ερχόμενη σεζόν, με τον παίκτη να έχει ρήτρα αποδέσμευσης 2 εκατ. ευρώ, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί το επόμενο έτος.

Φωτογραφία Eurokinissi


Στις 20 Ιανουαρίου 2019, σκόραρε το πρώτο του γκολ στο Πρωτάθλημα, στην εντός έδρας νίκη με 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments