Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Παραπονέθηκε ότι πονάει ο Χασάν

Ολυμπιακός: Παραπονέθηκε ότι πονάει ο Χασάν
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την Κυριακή (17/3/19).

Ολυμπιακός: Συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση ο Αχμέντ Χασάν, προκαλώντας ανησυχία στον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Αιγύπτιος επιθετικός να ήταν “καθαρές”, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως μπορεί ο Μαρτίνς να εφησυχάζει ενόψει του αγώνα των δύο αιωνίων.

Ο Αχμέντ Χασάν – Φωτογραφία Eurokinissi


Ο Χασάν παραπονέθηκε και χθες (13/3/19)  για έντονη ενόχληση, με αποτέλεσμα να κάνει θεραπεία και ατομικό.

Σήμερα Πέμπτη (14/3/19) ο διεθνής στράικερ θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς, αν δεν τα καταφέρει όμως, θα μειωθούν αρκετά οι πιθανότητές του να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ, κάτι που δεν θέλει καν να σκέφτεται ο τεχνικός του Ολυμπιακού. O Αχμέντ Χασάν είναι από τους παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους, ωστόσο τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών δεν τον αφήνουν να βοηθήσει όσο θα ήθελε την ομάδα.

Εάν λοιπόν ο Χασάν δεν καταφέρει να δώσει το “παρών” στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει να βρει το σχήμα που θα ρίξει στη μάχη για το μεγάλο ματς.

Φωτογραφία Eurokinissi


Να θυμίσουμε, ότι ο Ολυμπιακός πάει στο ΟΑΚΑ με στόχο μόνο τη νίκη, αφού οι παίκτες και ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος από την Λαμία, θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, στην αντίπερα όχθη ο Γιώργος Δώνης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μαυρομάτη, ενώ αμφίβολος είναι και ο Καμπετσής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments