Ελλάδα

Ελένη Τοπαλούδη: “Την βιντεοσκοπήσαμε”, λέει ο 19χρονος κατηγορούμενος

Ελένη Τοπαλούδη: “Την βιντεοσκοπήσαμε”, λέει ο 19χρονος κατηγορούμενος
Ανατροπή δεδομένων στην πολύκροτη υπόθεση με την Ελένη Τοπαλούδη.

Τα αλλάζει ο 19χρονος που κατηγορείται ότι βίασε με την παρέα του πριν περίπου έναν χρόνο την Ελένη Τοπαλούδη. Στη νέα του κατάθεση παραδέχεται πως βιντεοσκόπησαν την πράξη τους.

Οι τρεις φίλοι, ηλικίας 23,22 και 19 ετών είχαν ισχυριστεί αρχικά ότι έκαναν πλάκα στην 21 φοιτήτρια ότι την τράβηξαν σε βίντεο όπως εκείνη κατήγγειλε τον Νοέμβριο του 2017.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star, οι τρεις φίλοι δεν είπαν την αλήθεια για το βίντεο και σε συμπληρωματική του κατάθεση ο 19χρονος παραδέχθηκε πως όντως βιντεοσκόπησε τη φοιτήτρια επαναλαμβάνοντας πως η ερωτική συνεύρεση έγινε με τη συναίνεση της.

H Ελένη Τοπαλούδη


Ο ίδιος σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή υποστήριξε ότι η Ελένη Τοπαλούδη φοβούμενη ότι το υλικό της βιντεοσκόπησης θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο, έπιασε τους γονείς του και τους παρακάλεσε να το διαγράψουν από το κινητό.

Οι Αρχές αναμένεται να ζητήσουν να εξεταστεί το κινητό του 19χρονου ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθεί και από τους γονείς του να καταθέσουν.

Σε ό,τι έχει σχέση με την δολοφονία, οι πηγές αναφέρουν ότι επικρατεί δυσφορία επειδή η διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών δεν έχει ανοίξει ακόμα τα κινητά των δύο δραστών. Ωστόσο, υπάρχει η πληροφορία ότι η ανακρίτρια Ρόδου θα ζητήσει τον διορισμό ανεξάρτητου τεχνικού συμβούλου, ο οποίος θα ασχοληθεί με την ανίχνευση ηλεκτρονικών δεδομένων.

Ελένη Τοπαλούδη: Τι υποστήριξαν στις αρχικές τους καταθέσεις

H 21χρονη φοιτήτρια, Ελένη Τοπαλούδη


Διατείνονται ότι στα μέσα Νοεμβρίου του 2017 μετέβησαν από τα Μάσαρη σε νυχτερινό κέντρο της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου για να διασκεδάσουν. Αφού πήραν ποτά από το μπαρ κάθισαν σε τραπέζι του καταστήματος στριμωγμένοι γιατί υπήρχε μεγάλος αριθμός θαμώνων. Δύο κορίτσια, όπως είπαν, που ήταν δίπλα τους, κάθισαν στο τραπέζι τους και γνωρίστηκαν.

Η 21χρονη, όπως είπαν, που τους προσέγγισε και τους συστήθηκε. Αρχικά έδειξε ενδιαφέρον για τον 17χρονο τότε της παρέας, o oποίος ισχυρίζεται ότι τον ακουμπούσε σε διάφορα σημεία του σώματός του και τον ρωτούσε διάφορα για τη ζωή του, ενώ φιλήθηκαν εντός του καταστήματος. Ο 19χρονος διατείνεται ότι αισθάνθηκε άβολα και ζήτησε από τους φίλους του να συνεχίσουν την διασκέδασή τους αλλού, πράγμα που έκαναν.

Όπως είχε γράψει η “Δημοκρατική” μετέβησαν, όπως ισχυρίζονται σε παρακείμενο κέντρο και λίγη ώρα μετά κατέφθασαν εκεί η Ελένη Τοπαλούδη με την φίλη της και κάθισαν μαζί τους.

Ακολούθως πήγαν για φαγητό σε παρακείμενη πιτσαρία και όπως υποστηρίζουν, οι δύο κοπέλες (κυρίως η Ελένη) τους ζήτησαν να τις μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους στις οικίες τους.

Ο ανήλικος κάθισε στο αυτοκίνητο στην πίσω θέση με την Ελένη και την φίλη της και εκεί ήταν διαχυτική απέναντί του. Η φίλη της, τους ζήτησε να μεταβούν σε γνωστό σουβλατζίδικο στην περιοχή των 100 μαγαζιών για να πάρει φαγητό, ενώ η Ελένη ζήτησε από τον οδηγό να την μεταφέρει στο σπίτι της.

Μετέβησαν, όπως περιέγραψαν στην οικία της φοιτήτριας, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και εκεί τους κάλεσε για καφέ. Δεν είχε, όπως είπαν ζάχαρη και ο ανήλικος τότε δεν ήπιε καφέ αλλά μόνο οι δύο φίλοι του. Περιγράφοντας την οικία, ισχυρίστηκαν ότι ήταν ακατάστατη με πολλά μπουκάλια ρετσίνας στο τραπέζι και υπολείμματα φαγητού.

Ο 20χρονος, όπως υποστηρίζουν, μετέβη στην τουαλέτα του σπιτιού για την ανάγκη του και λίγη ώρα αργότερα συνευρέθηκε με την Ελένη ερωτικά.

Διαμαρτυρήθηκαν διότι εμφανίζονται ως βιαστές και ως συνδεόμενοι με την δολοφονία της με αποτέλεσμα να υφίστανται έναν καθημερινό κοινωνικό εκφοβισμό και να έχει καταστραφεί η ζωή τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments