Lifestyle

Μηνάς Χατζησάββας: Το ξέσπασμα του συντρόφου του Κώστα Φαλελάκη (vid)

Μηνάς Χατζησάββας: Το ξέσπασμα του συντρόφου του Κώστα Φαλελάκη (vid)
Ο σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα σπάει τη σιωπή του σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μηνάς Χατζησάββας: Ο Κώστας Φαλελάκης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2night show», για τη σχέση του με τον Μηνά Χατζησάββα. Μόνο μετά τον θάνατό του έγινε γνωστό πως ήταν ομοφυλόφιλος.

Ο Κώστας Φαλελάκης προχώρησε σε μια εκ των βαθέων εξομολόγηση για τη σχέση του με τον Μηνά Χατζησάββα, άλλα και πως διαχειρίστηκε το θάνατο του.

Μηνάς Χατζησάββας: Το ξέσπασμα του συντρόφου του Κώστα Φαλελάκη

«Το τέλος του Μηνά μας βρήκε στην ίδια παράσταση. Κάναμε πρόβες κάνα 20ημερο. Τον Μηνά αντικατέστησε ο Στέλιος Μάινας. Μετά τον θάνατο του Μηνά απομονώθηκα. Η Καραμπέτη ήρθε και μου είπε “σ’ αρέσει δε σ’ αρέσει αυτό που περνάς θα το περάσουμε μαζί».

«Είναι δυνατόν με τον άνθρωπο που ζεις 25 χρόνια να μη μπορείς να πάρεις το σώμα του; Το νεκρό του σώμα; Δεν είχα συναίσθηση ότι εκεί είναι κανάλια. Αισθανόμουν πως λέω κάτι μεταξύ φίλων και συγγενών. Αν έκανα κάτι καλό είναι ότι ο κόσμος πληροφορήθηκε πως υπάρχουν και ομοφυλόφιλοι που δεν είναι “φύλλο και φτερό”. Με τον Μηνά είχαμε κάνει κοινές διαθήκες. Θα μπορούσαν να τις προσβάλλουν οι συγγενείς πρώτου βαθμού και να διεκδικήσουν το 50%. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Για το σπίτι που το ξεπληρώσαμε μαζί θα πληρώσω φόρο άλλες 28.000».

Ο Μηνάς Χατζησάββας πέθανε στις 30/11/2015 σε ηλικία 67 ετών στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλευόταν, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μηνάς Χατζησάββας: Βιογραφικό

Ο Μηνάς Χατζησάββας, γεννήθηκε το 1948 στην Αθήνα. Τελείωσε τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1969 και συνέχισε τις σπουδές του στο Παρίσι. Υπήρξε ιδρυτικό Μέλος του Ελεύθερου θεάτρου ενώ από το 1978 ως το 1983 συνεργαζόταν σταθερά με το Εθνικό Θέατρο και από το 1984 ως το 1998 με το Ανοιχτό Θέατρο.

Στην τηλεόραση είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές δημοφιλείς σειρές όπως: “Αναστασία”, “Η αγάπη άργησε μια ημέρα” και “Ανατομία ενός εγκλήματος”.

Διακρίθηκε ερμηνεύοντας σημαντικούς ρόλους στο θέατρο, αποσπώντας συχνά διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του και στην Επίδαυρο.

Με το ψευδώνυμο “Πρόδρομος Σαββίδης” εξέδωσε τις συλλογές διηγημάτων: “Σπέρμα”, “Η χαμένη” και “Δύο σταγόνες βροχή”. Το 1995 τιμήθηκε με το βραβείο σεναρίου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ταινία του “Η ζωή ενάμιση χιλιάρικο”.

Tο 1995 τιμήθηκε με το βραβείο σεναρίου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ταινία «Η ζωή ενάμισυ χιλιάρικο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments