Μedia

MasterChef 3: Ιωάννα για Ασημίνα – «Δεν νομίζω να ρίξει γκόμενο»

MasterChef 3: Ιωάννα για Ασημίνα – «Δεν νομίζω να ρίξει γκόμενο»
Οι παίκτες του MasterChef 3 κλήθηκαν να μαγειρέψουν σε στρατευμένους στο αεροδρόμιο Μεγάρων.

Η Ασημίνα Ουστάλι είναι η παίκτρια του MasterChef 3 που κάνει συνεχώς νάζια στην κάμερα και στους συμπαίκτες της.

Στην αποψινή δοκιμασία, οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής κλήθηκαν να μαγειρέψουν σε στρατευμένους στο αεροδρόμιο Μεγάρων.

Οι στρατιώτες σχολιάστηκαν από τα κορίτσια του MasterChef και η Ασημίνα ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτική.

«Οι άντρες είναι το στοιχείο μου» δήλωσε στην κάμερα η ξανθιά παίκτρια.

Η Ιωάννα δεν άφησε ασχολιάστη την ατάκα της και απάντησε με καυστικό τρόπο: «Η Ασημίνα δεν νομίζω να ρίξει γκόμενο!» εξηγώντας: «Γιατί είμαι της άποψης ότι σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει».

Master Chef 3: Αποχώρησε η Γιάννα – Επέστρεψαν στο σπίτι Ζαχίρ και Ασημίνα

Ενα άκρως απαιτητικό πιάτο κλήθηκαν να ετοιμάσουν Ζαχίρ Γιαβαρί, Γιάννα Ρέντεση και Ασημίνα Ουστάλι στην δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef.

Οι παίκτες βρέθηκαν μπροστά στους κριτές και δοκίμασαν μπαρμπούνια με αγκινάρες escabeche και meli – melo λαχανικών και χώμα από σουμάκ, πιάτο το οποίο θα έκρινε την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής.

Οι τρεις παίκτες που διαγωνίστηκαν για μια θέση στο σπίτι του Master Chef φάνηκαν να δυσκολεύονται αρκετά, καθώς έπρεπε να κόψουν με συγκεκριμένο τρόπο τα λαχανικά και να καθαρίσουν προσεκτικά το ψάρι με ψαλιδάκι.

Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα αλλά έδειξαν πως δεν ήταν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των τριών παικτών. Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε κόκαλα σε δύο από τα τρία.

Το πιάτο του Ζαχίρ ήταν πιο κοντά στο τελικό αποτέλεσμα και έτσι ο παίκτης επέστρεψε πρώτος στο σπίτι. Η Γιάννα ή «Αμαλιάδα», όπως την λένε χαριτολογώντας οι συμπαίκτες της, ήταν εκείνη που είχε τις περισσότερες αστοχίες και αποχώρησε από το MasterChef 3.

Όσα είπε η Γιάννα μετά την αποχώρησή της:

Πλέον κάθε εβδομάδα που περνά βρίσκει όλο και λιγότερους παίκτες να συνεχίζουν στον διαγωνισμό. Έτσι, μετά την αποχώρηση της Γιάννας 12 συνεχίζουν να διεκδικούν τον τίτλο του Master Chef.

  • Τα άτομα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο διαγωνισμό μαγειρικής είναι τα εξής:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments